Μια γυναίκα είναι το νέο αφεντικό της «Weinstein Company»! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μια γυναίκα είναι το νέο αφεντικό της «Weinstein Company»!

Ειδήσεις | 2-3-2018 |

Είναι γεγονός: μετά από μια μαραθώνια διαδικασία γεμάτη διαπραγματεύσεις και ανατροπές, η κινηματογραφική εταιρεία παραγωγής του Χάρβεϊ Γουάνστιν, η «Weinstein Company» πωλήθηκε. Πλέον, βρίσκεται στα χέρια μιας γυναίκας! Μεγάλη ειρωνεία αν μη τι άλλο.

Η Μαρία Κοντρέρας-Σουίτ είναι πλέον το νούμερο 1 στην εν λόγω εταιρεία καθώς ηγείται μιας συμμαχίας επενδυτών, που δαπάνησαν περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να κάνουν δική τους την «TWC», γεγονός που επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την τελευταία λίγο μετά την σύναψη συμφωνίας και την ολοκλήρωση αγοραπωλησίας.

Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν για περίπου ένα μήνα και ένας από τους κυριότερους λόγους που μπλόκαρε τη συμφωνία εξαρχής είχε να κάνει με το συνολικό ποσό που χρωστάει η εταιρεία ως αποζημίωση στα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του Χάρβεϊ Γουάνστιν. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η εξέλιξη αυτή είναι ανακουφιστική για περίπου 150 εργαζόμενους της εταιρείας που λίγο έλειψε να χάσουν τις δουλειές τους λόγω της κατάρρευσής της, κάτι που πλέον απομακρύνεται ως ενδεχόμενο.

Όπως όλα δείχνουν βέβαια, η νέα ιδιοκτησία της «Weinstein Company» αναμένεται να της αλλάξει και όνομα…