Μεταφέρεται στον κινηματογράφο το ιστορικό «Black Hole» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μεταφέρεται στον κινηματογράφο το ιστορικό «Black Hole»

Ειδήσεις | 2-3-2018 |

Αυτά και αν είναι καλά νέα! Το «Black Hole», το αριστουργηματικό graphic novel του Τσαρλς Μπερνς, επιτέλους βρίσκει τον δρόμο του προς το σινεμά. Όπως μας πληροφορεί το «Hollywood Reporter», η Plan B και η New Regency ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να μεταφέρουν στον κινηματογράφο μια από τις καλύτερες κόμιξ ιστορίες όλων των εποχών.

Το «Black Hole» είναι ο ορισμός της weird ιστορίας, ένα coming of age δημιούργημα που ωστόσο δεν αναφέρεται σε ιδανικούς εφηβικούς έρωτες αλλά στην σκοτεινή πλευρά της εφηβείας. Η ιστορία αφορά μια μικρή κωμόπολη των ΗΠΑ, όπου ένας σεξουαλικά μεταδιδόμενος ιός προκαλεί… μεταλλάξεις στα σώματα των εφήβων της περιοχής, κάτι που ευνοεί τον ρατσισμό, αυξάνει την αυστηρότητα των γονέων και δημιουργεί ένα άρρωστο κλίμα στην πόλη εν γένει.

Το «Black Hole» είναι ένα graphic novel του 2005 και περίπου πριν πέντε χρόνια, είχε γραφτεί πως ο Ντέιβιντ Φίντσερ θα αναλάμβανε την μεταφορά του στο σινεμά, είδηση που είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στους οπαδούς της ιστορίας του Μπερνς αλλά δεν έγινε πραγματικότητα.

Τώρα, το «Black Hole» επιτέλους μοιάζει να βρίσκει τον δρόμο του προς το σινεμά με τον Ρικ Φαμουγίουα, τον σκηνοθέτη του «Dope», του coming of age δράματος που είχε εντυπωσιάσει στις Κάννες πριν τρία χρόνια.