Κέρδισε 5 δωρεάν προσκλήσεις για την πρεμιέρα του "Αγκάθι" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κέρδισε 5 δωρεάν προσκλήσεις για την πρεμιέρα του “Αγκάθι”

Ειδήσεις | 7-3-2018 |

To Cinefreaks σε συνεργασία με το Τριανόν, σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά την πρεμιέρα του “Αγκάθι/Thorn” στον κινηματογράφο Τριανόν, την Πέμπτη 8 Μαρτίου παρουσία του σκηνοθέτη.

Για να κερδίσετε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις κάντε share και comment με το όνομά σας στο παρακάτω facebook post:

Το Αγκάθι είναι μια Δανο-ελληνική ταινία μεγάλου μήκους, σε σκηνοθεσία Γαβριήλ Τζάφκα και παραγωγή Τάις Νόργκαρντ της Nitrat Film. Με το Αγκάθι, ο Τζάφκας κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στις ταινίες μεγάλου μήκους και σφραγίζει την πρώτη συμπαραγωγή που έγινε ποτέ μεταξύ Ελλάδας και Δανίας. Η ταινία υποστηρίζεται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, την ΕΡΤ, το Eurimages και είναι συμπαραγωγή της Kakavias Films και της Κατερίνας Μπεληγιάννη. Το Νοέμβριο του 2016, το Αγκάθι απέσπασε το βραβείο Eurimages Lab Project στο τμήμα Work in Progress της Αγοράς στο 57ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης για την «ενεργή συμμετοχή του στην ανανέωση του ευρωπαϊκού κινηματογράφου». Την επόμενη χρονιά, το Αγκάθι έκανε την πρεμιέρα του στο 58ο ΔΦΚΘ και κέρδισε το πρώτο βραβείο με τίτλο «Νέος Κινηματογράφος» που απένειμε η ΕΡΤ.

Σύνοψη

Η Λίζα και ο Γιάκομπ μόλις παντρεύτηκαν. Την ίδια νύχτα αποφασίζουν να πάνε ταξίδι του μέλιτος στην επαρχία της Δανίας. Ο Γιάκομπ, όμως, δεν γνωρίζει τον προορισμό τους, καθώς η Λίζα έκανε όλες τις προετοιμασίες μυστικά. Όλα συμβαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο της Λίζας, μέχρι που η ίδια συνειδητοποιεί ότι το σχέδιό της βλάπτει την αγάπη τους και η πίστη τους μετατρέπεται σε φόβο.