Και ο Μάικλ Κέιν «αδειάζει» τον Γούντι Άλεν: «Δεν θα δούλευα ξανά μαζί του» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και ο Μάικλ Κέιν «αδειάζει» τον Γούντι Άλεν: «Δεν θα δούλευα ξανά μαζί του»

Ειδήσεις | 16-3-2018 |

Ο Μάικλ Κέιν ανακοίνωσε την απόφασή του να μην ξαναδουλέψει ποτέ με τον Γούντι Άλεν σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Guardian». Συγκεκριμένα, ο 84χρονος ηθοποιός που είχε κέρδισει Όσκαρ για τη συμμετοχή του στην ταινία του Άλεν «Η Χάνα και οι αδελφές της», τόνισε ότι έμεινε «εμβρόντητος» όταν άκουσε τις κατηγορίες για αυτόν.

«Είμαι υποστηριχτής του National Society for the Prevention of Cruelty to Children (NSPCC) και έχω ισχυρές απόψεις για την παιδεραστία. Δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτό, επειδή μου αρέσει ο Γούντι και πέρασα καλά μαζί του. Δεν λυπάμαι που δούλεψα μαζί του, κάτι που έκανα με πλήρη αθωότητα, αλλά δεν θα ήθελα συνεργαστώ ξανά μαζί του, όχι», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα, ο Γούντι Άλεν αρνήθηκε τις νέες κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που έκανε εκ νέου η υιοθετημένη του κόρη, Ντίλαν Φάροου, που μιλώντας στην τηλεόραση ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον σκηνοθέτη, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «οι ηθοποιοί που συνεργάζονται μαζί του θα πρέπει να αποδεχτούν ότι είναι συνένοχοι με τη σιωπή τους».