Και η Ava DuVernay στο σύμπαν των υπερηρώων της DC - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και η Ava DuVernay στο σύμπαν των υπερηρώων της DC

Ειδήσεις | 16-3-2018 |

H Αφρο-αμερικανή σκηνοθέτρια, Αva DuVernay (“13th”, “Selma”) θα σκηνοθετήσει την ταινία “New Gods” της Warner Bros. Η ταινία θα βασίζεται στα κόμικ της DC με το ίδιο όνομα που πρωτοεκδόθηκαν το 1971 και ήταν δημιουργία του Jack Kirby.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που μια ταινία με υπερήρωες θα έχει στην καρέκλα του σκηνοθέτη γυναίκα, μετά την Patty Jenkins και το “Wonder Woman.”

Η DuVernay πρόσφατα σκηνοθέτησε την ταινία της Disney “A Wrinkle in Time,” και έτσι έγινε η πρώτη Αφρο-αμερικανή σκηνοθέτρια σε ταινία με  budget πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Οι “Νέοι Θεοί” είναι κάτοικοι των δίδυμων πλανητών New Genesis και Apokolips. Ο πρώτος πλανήτης είναι ένα ειδυλλιακό μέρος με αρχηγό τον Highfather, ενώ ο δεύτερος πλανήτης είναι μια δυστοπία, όπου κυβερνά ο τύραννος Darkseid. Οι “Νέοι Θεοί” ζουν έξω από το φυσιολογικό χρόνο και χώρο, σε ένα βασίλειο που ονομάζεται “Τέταρτος Κόσμος”.

H ταινία “New Gods” θα είναι μια σημαντική προσθήκη στο σύμπαν DC-Warner Bros που ξεκίνησε το 2013 και προσπαθεί να ανταγωνιστεί εκείνο των Disney-Marvel. Θυμίζουμε πως οι ταινίες που έχουν προηγηθεί ήταν: “Man of Steel,” “Batman v Superman: Dawn of Justice,” “Suicide Squad,” “Wonder Woman,” και “Justice League,” η οποία είχε τη χειρότερη εισπρακτική επίδοση απ’ όλες.
Η επόμενη ταινία της σειράς θα είναι το “Aquaman,” που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου.
Διαβάστε περισσότερα για: , , ,