Γιατί δεν έχουμε δει ακόμα trailer για τον Aquaman; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Γιατί δεν έχουμε δει ακόμα trailer για τον Aquaman;

Ειδήσεις | 27-3-2018 |

Φήμες ήθελαν να πρώτο teaser του Aquaman να εμφανίζεται το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Το σκ πέρασε, και trailer πουθενά. Γιατί, όμως;

Φυσικά η σωστή λέξη είναι “φήμες”, αλλά ο σκηνοθέτης της ταινίας James Wan έσπευσε να κάνει δηλώσεις, καθώς πιθανότατα οι ίδιοι που μιλούσαν για το trailer, διαδίδουν ότι το γεγονός ότι δεν βγήκε, σημαίνει προβλήματα παραγωγής.

Ο Wan είναι τελειομανής και θέλει η πρώτη ματιά να είναι τέλεια: “Φίλοι μου, συνήθως κάνω τα πάντα να αποφύγω τις φωνές του ίντερνετ, ειδικά όσες αποτελούν κατασκευασμένους αντιπερισπασμούς, αλλά το ότι θα έβγαινε teaser αυτό το σαββατοκύριακο, δεν ήταν ποτέ στο πρόγραμμα, παρά το τι λένε κάποιοι. Δεν συνέβη εξαιτίας κάποιου ανθρώπου ή κάποιου σατανικού λόγου. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ. Δεν είμαι έτοιμος ακόμα, για να το μοιραστώ. Η ταινία είναι μέχρι τα βράγχια γεμάτη με οπτικά εφέ, και η διαδικασία είναι τόσο αργή και κουραστική όπως ένα θαλάσσιο σαλιγκάρι. Ναι, ακόμα και τα πλάνα για το trailer θέλουν χρόνο, και αρνούμαι να δώσω προς τα έξω κάτι το οποίο θα είναι ημιτελές. Ξέρω ότι φαίνεται να να μην συμβαίνει τίποτα κάτω από την επιφάνεια, αλλά σας διαβεβαιώ, δουλεύουμε ασταμάτητα κάτω από τα κύματα. Υ.Σ.: Και ναι, σκοπεύω να χρησιμοποιώ θαλάσσιες αναφορές σε κάθε ευκαιρία.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,