Οι δημιουργοί του "Stranger Things" απαντούν στους ισχυρισμούς λεκτικής βίας - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι δημιουργοί του “Stranger Things” απαντούν στους ισχυρισμούς λεκτικής βίας

TV, Ειδήσεις | 12-3-2018 |

Οι Matt και Ross Duffer, οι δημιουργοί του “Stranger Things,” αρνούνται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς μίας γυναίκας από το συνεργείο, η οποία δηλώνει πως είναι μάρτυρας λεκτικής βίας από αυτούς, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς.

Είμαστε βαθιά αναστατωμένοι, με το γεγονός ότι κάποιος αισθάνθηκε άβολα στα γυρίσματά μας,” σημειώνουν οι Duffers σε δήλωσή τους.

Η Peyton Brown, μέλος του συνεργείου, έγραψε στο Instagram ότι δεν θα επιστρέψει στα πλατό της τρίτης σεζόν της σειράς, επειδή οι Duffers δημιούργησαν ένα εχθρικό περιβάλλον για τις γυναίκες, φωνάζοντας και βρίζοντας πολλές γυναίκες στα πλατό.

Το Netflix μέσω εκπροσώπου, δηλώνει πως ερεύνησε το γεγονός και δεν βρήκε κάτι που να δικαιολογεί τους ισχυρισμούς της Brown.

Εκείνη αργότερα, διέγραψε το post, το οποίο και αναδημοσίευσε, χωρίς τα σχόλια των χρηστών.

Παρόλο που δεν ανέφερε ονόματα, η αρχική δημοσίευση έγραφε: “Υπήρχαν φωνές, υπήρχαν προσβολές, υπήρχαν απειλές, και κόσμος που ή απολύθηκε ή εξαναγκάστηκε σε παραίτηση εξαιτίας τους.”

Οι δημιουργοί συμπληρώνουν: “Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να μην κακοχαρακτιρίζονται τα γυρίσματά μας, όπου και πιστεύουμε ακράδαντα ότι συμπεριφερόμαστε στους πάντες δικαίως, ανεξάρτητα από το φύλο, τον προσανατολισμό, τη φυλή, την θρησκεία ή οτιδήποτε άλλο. Παραμένουμε πιστοί στο να παρέχουμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για όλους όσους συμμετέχουν στις παραγωγές μας.”

Η τρίτη σεζόν του “Stranger Things” επιστρέφει το 2019.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,