Η Claire Foy μιλάει για την μισθολογική ανισότητα στο "The Crown", και η συγνώμη της παραγωγής - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Claire Foy μιλάει για την μισθολογική ανισότητα στο “The Crown”, και η συγνώμη της παραγωγής

TV, Ειδήσεις | 26-3-2018 |

Την προηγούμενη εβδομάδα μεταδώσαμε ότι η εταιρία παραγωγής της σειράς του Netflix, “The Crown”, παραδέχτηκε ότι υπήρξε μισθολογική διαφορά ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό δίδυμο των Claire Foy και Matt Smith.

Μία εβδομάδα μετά, η Foy παίρνει θέση: “Είμαι έκπληκτη επειδή είμαι στο κέντρο, και οτιδήποτε με βρίσκει στο κέντρο είναι πολύ πολύ περίεργο, και με κάνει να αισθάνομαι πολύ πολύ εκτός του κανονικού. Αλλά δεν εκπλήσσομαι σχετικά με το ενδιαφέρον στην ιστορία, με την έννοια ότι η σειρά αποτελεί ένα δράμα που οδηγείται από γυναίκες. Δεν εκπλήσσομαι που ο κόσμος είδε την ιστορία και είπε ‘Ω, αυτό είναι λίγο περίεργο.’ Αλλά ξέρω ότι ο Matt αισθάνεται το ίδιο με εμένα, ότι είναι περίεργο να βρίσκεις τον εαυτό σου στο επίκεντρο μιας ιστορίας, πράγμα το οποίο και δεν ζήτησες.”

Η Left Bank Pictures, η εταιρεία παραγωγής, αποκάλυψε πριν από 15 περίπου μέρες ότι ο Smith πληρωνόταν παραπάνω, και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα σε δήλωσή της είπε ότι κανείς δεν θα πληρώνεται περισσότερο από την βασίλισσα, για να εκδώσει επίσημη απολογία λίγες μέρες αργότερα λέγοντας: “Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους Claire Foy και Matt Smith, πανέξυπνους ηθοποιούς και φίλους, οι οποίοι βρέθηκαν στο επίκεντρο ενός τυφώνα των media χωρίς να φταίνε. Η Claire και ο Matt είναι εξαιρετικά χαρισματικοί ηθοποιοί, και μαζί με το cast της σειράς δούλεψαν ακούραστα για να φέρουν τους χαρακτήρες στη ζωή με συμπόνια και ακεραιότητα. Σαν παραγωγοί της σειράς είμαστε υπεύθυνοι για τα έξοδα και τους μισθούς. Οι ηθοποιοί δεν γνωρίζουν ποιος πληρώνεται με τι, και δεν μπορούν να κατηγορηθούν για τον μισθό των συναδέλφων τους.” 

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,