Η Uma Thurman επιτέλους μίλησε για τον Weinstein, αλλά και για τον Tarantino. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Uma Thurman επιτέλους μίλησε για τον Weinstein, αλλά και για τον Tarantino.

Ειδήσεις | 5-2-2018 |

H Uma πήρε τις αποστάσεις της, πήρε τον χρόνο της, και μίλησε, όπως είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει, για τον Harvey Weinstein.

H πρωταγωνίστρια των Pulp Fiction και Kill Bill, μίλησε με λεπτομέρειες, για το πώς ο παραγωγός την παρενόχλησε σε ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο. Επίσης περιέγραψε μιας διαφορετικής φύσης παρενόχληση, αυτή τη φορά όμως από τον σκηνοθέτη, Quentin Tarantino.

Στην συνέντευξή της στους New York Times, δια χειρός Maureen Dowd, η Thurman λέει πως, μετά την επιτυχία του “Pulp Fiction,” σε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι, ο Weinstein, ζήτησε συνάντηση με την ηθοποιό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου και έβγαλε την ρόμπα του, και την κάλεσε μέσα στη σάουνα. Η ηθοποιός όμως, έφυγε γρήγορα.

Λίγο αργότερα, τον συνάντησε στο Ξενοδοχείο Savoy, στο Λονδίνο, και εκεί η ηθοποιός περιγράφει ότι: “Με έσπρωξε προς τα κάτω. Προσπάθησε να επιβληθεί πάνω μου. Προσπάθησε να μου δείξει μέρη του σώματός του. Διέπραξε πολλών ειδών δυσάρεστες ενέργειες. Αλλά φαινόταν να μην τον ενδιαφέρει, και προσπάθησε να μου επιβληθεί.”

Εκπρόσωπος του Weinstein απάντησε ότι τα γεγονότα περί σωματικής βίας, είναι αναληθή.

Η Thurman τον απείλησε ότι θα βγάλει στην δημοσιότητα αυτά που συνέβησαν, με τον Weinstein να απειλεί ότι θα εκτροχιάσει την καριέρα της. Η ηθοποιός συμπλήρωσε ότι αισθάνεται άσχημα για το γεγονός ότι πολλές γυναίκες παρενοχλήθηκαν από τον Weinstein, εξαιτίας γυναικών σαν την ίδια, που συνέχισαν να εργάζονταν μαζί του.

Ο Weinstein επιβεβαίωσε ότι έχει ζητήσει συγνώμη από την ηθοποιό, αλλά ισχυρίζεται ότι παρερμήνευσε τα σινιάλα της. (σχόλιο: Μα πώς! Λογικό είναι! Πάντα φταίει το θύμα)

Και πάμε στο άλλο σκέλος.

Η Thurman επίσης περιέγραψε το ότι δουλεύοντας με τον Tarantino στο “Kill Bill”  αμαυρώθηκε εξαιτίας μίας σκηνής που την άφησε τραυματισμένη. Και ενώ ο ίδιος την υποστήριξε για τον Weinstein, η ηθοποιός είπε πως η εργασιακή τους σχέση καταστράφηκε εξαιτίας των απαιτήσεών του για μία σκηνή. Της ζήτησε να κάνει μία σκηνή στην οποία οδηγεί, χωρίς κασκαντέρ, με την Thurman να πιστεύει ότι θα κινδυνεύσει. Η σκηνή ξεκίνησε, και η ίδια κατέληξε να τρακάρει σε ένα φοίνικα. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σε λαιμό και γόνατα. Όταν θέλησε να κάνει μήνυση στην Miramax, αρνήθηκαν να της δείξουν το βίντεο. Ή μάλλον δέχτηκαν, με μία προϋπόθεση. Να μην το δείξει πουθενά, και να μην κάνει μήνυση. Η ίδια το αρνήθηκε.

Μετά το ατύχημα, μετατράπηκα από δημιουργικός συνεργάτης, σε σπασμένο εργαλείο,” συμπληρώνει η Thurman.

Μετά από 15 χρόνια, κατάφερε να πάρει το βίντεο στα χέρια της, αλλά από ό,τι λέει, δεν έφερε την δικαίωση που θα ήθελε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Σε ό,τι αφορά τον Harvey Weinstein, εκπρόσωποί του, δήλωσαν: “Ο κος. Harvey Weinstein παραδέχεται ότι προέβη σε άβολες χειρονομίες πριν από 25 χρόνια προς την κα. Thurman στην Αγγλία, παρερμηνεύοντας τα σινιάλα της, μετά από εκατέρωθεν φλερτ στο Παρίσι, πράξη για την οποία ζήτησε συγνώμη αμέσως, και μετανιώνει βαθιά. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί της σχετικά με σωματική βία, είναι αναληθής. Και είναι η πρώτη φορά που ακούμε αυτές τις λεπτομέρειες.”

Ο δικηγόρος του δήλωσε πώς ερευνούν αν πρέπει να κινηθούν εναντίον της νομικά.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,