Τρεις Πινακίδες έξω από το Grenfell, στο Λονδίνο - ή όταν η ζωή αντιγράφει τον κινηματογράφο. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τρεις Πινακίδες έξω από το Grenfell, στο Λονδίνο – ή όταν η ζωή αντιγράφει τον κινηματογράφο.

Ειδήσεις | 15-2-2018 |

Ναι, διαβάσατε και καλά, και όχι δεν μιλάμε για sequel της ταινίας του Martin McDonagh…

Μία ομάδα εμπνεύστηκε από την ταινία “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην Αγγλική κυβέρνηση, καθώς δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις για το τι προκάλεσε την τραγωδία στο Grenfell. 71 άνθρωποι βρήκαν φρικτό θάνατο τον προηγούμενο Ιούνιο σε μία πυρκαγιά που κατέστρεψε τον Πύργο Grenfell, ο οποίος αποτελείται από εργατικές κατοικίες στο δυτικό Λονδίνο, αφήνοντας επίσης 70 τραυματίες.

Η έρευνα σχετικά με το πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017, με την αστυνομία και την πυροσβεστική να ισχυρίζονται τεχνική βλάβη ηλεκτρικών συσκευών στον 4ο όροφο, αλλά τώρα ομάδες ακτιβιστών αναζητούν περισσότερες απαντήσεις.

Τρία φορτηγά ταξιδεύουν συνεχώς στο Λονδίνο, με πινακίδες που ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο τον 71 ανθρώπων, καθώς πολύς κόσμος μιλάει για κακοτεχνίες στην κατασκευή. Οι πινακίδες είναι πανομοιότυπες με εκείνες στην ταινία.

Συγκεκριμένα γράφουν: “71 ΝΕΚΡΟΙ”. “ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ”. “ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ;”, με το χρώμα και την γραμματοσειρά να είναι ακριβώς ίδια. Αυτές τις μέρες είναι παρκαρισμένα έξω από το κοινοβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα για: