Τον Απρίλιο ξεκινούν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του "Stranger Things" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τον Απρίλιο ξεκινούν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του “Stranger Things”

TV, Ειδήσεις | 14-2-2018 |

Μπορεί να μαλώνουμε για την καλλιτεχνική αξία του “Black Mirror”, να διαφωνούμε για το φινάλε του “Lost” και να διχαζόμαστε όσον αφορά το “ Twin Peaks” και αν τελικά πρόκειται για τηλεοπτικό ή κινηματογραφικό προϊόν, όμως σχεδόν όλοι θα συμφωνήσουμε στο ότι αγαπάμε το “Stranger Things” και ανυπομονούμε για την επιστροφή του.

Γι’ αυτό λοιπόν δεχτήκαμε με ενθουσιασμό τα νέα ότι τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της αγαπημένης μας σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2018 παρόλο που, απ’ ότι φαίνεται, η σειρά δεν θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πριν το 2019.

Δείτε Επίσης: Οι 20 καλύτερες σειρές του 2017 για τους συντάκτες του Cinefreaks

Δυστυχώς όμως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια σε αντίθεση με την προηγούμενη που αποτελούνταν από εννιά. Βέβαια, από την άλλη, από τόσα επεισόδια αποτελούταν και η, άκρως πετυχημένη, πρώτη σεζόν οπότε, πιθανόν, να μην υπάρχει λόγος να ανησυχούμε.

Προς το παρόν, ελάχιστες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές όσον αφορά την κατεύθυνση του τρίτου κύκλου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σειρά θα κάνει ένα μεγαλύτερο χρονικό άλμα προκειμένου να δικαιολογήσει το ότι με τα χρόνια έχουν μεγαλώσει και οι πρωταγωνιστές της. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα για: ,