Τι είναι το βραβείο "John C. Reilly Award", και ποιος το κέρδισε φέτος; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τι είναι το βραβείο “John C. Reilly Award”, και ποιος το κέρδισε φέτος;

Ειδήσεις | 26-2-2018 |

Και πάνω που λέγαμε ότι ξέρουμε πάνω κάτω τι βραβεία έχουμε μέσα στην χρονιά, το Indiewire, μας ενημέρωσε ότι υπάρχει και ένα ακόμα. Ανεπίσημο μεν, εξαιρετικής αξίας δε.

Ο αγαπημένος μας John C. Reilly, έκανε κάτι απίστευτα σπάνιο το 2002: εμφανίστηκε σε τρεις ταινίες όπου και οι τρεις ήταν υποψήφιες για Oscar καλύτερης ταινίας, “Gangs of New York,” “Chicago,” και “The Hours”. Ποιος είναι ο νικητής κάθε χρονιάς; Εκείνος ή εκείνη, που θα καταφέρει να έχει συμμετοχή στις περισσότερες ταινίες υποψήφιες για καλύτερη ταινία, με μίνιμουμ αριθμό τις 3.

Φετινός νικητής κυρίες και κύριοι, και ο μόνος που το έχει καταφέρει μετά τον ίδιο τον Reilly, δεν είναι άλλος από τον Michael Stuhlbarg.

Ο ηθοποιός, τον οποίο έχουμε δει πολλές φορές να τον σνομπάρει η Ακαδημία, είχε φέτος συμμετοχές στα “The Post,” “The Shape of Water,” και “Call Me by Your Name.”

Πριν τον Reilly, κανείς δεν τον είχε καταφέρει από την δεκαετία του 40. Πριν από αυτό 11 άνθρωποι το είχαν καταφέρει από το 1935 μέχρι 1943, 2 εξ’ αυτών γυναίκες.

John C. Reilly Award

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,