Θα σκηνοθετήσει ο Danny Boyle την 25η ταινία του James Bond; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα σκηνοθετήσει ο Danny Boyle την 25η ταινία του James Bond;

Ειδήσεις | 21-2-2018 |

Μπορεί ο Daniel Craig να έχει επιβεβαιώσει την επιστροφή του και τα στούντιο παραγωγής να έχουν κάνει γνωστό ότι η επόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον James Bond θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2019, όμως το ταξίδι της αναζήτησης σκηνοθέτη συνεχίζεται.

Και μπορεί ο Christopher Nolan να ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο της σκηνοθεσίας της επόμενης ταινίας του πράκτορα 007, αφήνοντας ως φαβορί για τη θέση τους Yann Demange, David MacKenzie και Denis Villeneuve, όμως τώρα ένα νέο όνομα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των υποψήφιων σκηνοθετών.

Και αυτό δεν είναι άλλο από αυτό του κυρίου Danny Boyle ο οποίος, σύμφωνα με το Variety, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των παραγωγών, οι οποίοι επιθυμούν να φέρουν στην ταινία έναν αρκετά καταξιωμένο σκηνοθέτη. Πρόκειται για μια απρόσμενη εξέλιξη καθώς, μέχρι πριν λίγες ώρες, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ο Demange, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις με το “71”, θα ήταν τελικά ο επόμενος σκηνοθέτης που θα συνέδεε το όνομα του με ένα από τα πιο πετυχημένα franchise στην ιστορία του σινεμά. Όπως βέβαια επιβεβαιώνει και το Variety, προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία αλλά ο Boyle σίγουρα ενδιαφέρεται για το project.

Με τον χρόνο πάντως να τρέχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι, σύντομα, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,