Θα είναι ο Christopher Nolan, ο σκηνοθέτης του επόμενου James Bond; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα είναι ο Christopher Nolan, ο σκηνοθέτης του επόμενου James Bond;

Ειδήσεις | 20-2-2018 |

Υπάρχουν και δυσάρεστα νέα για εμάς τους Nolan-fans… Ο σκηνοθέτης επισήμως βρίσκεται εκτός κούρσας από την 25η ταινία του 007.

Ο Nolan όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν αγαπάει ό,τι αφορά τον Bond, αλλά σε επίσκεψή του στο BBC Radio 4 έθεσε το θέμα επί τάπητος. Δεν σκοπεύει να σκηνοθετήσει ταινία του Bond, και πιστεύει πως το franchise είναι στα καλύτερα χέρια, εννοώντας τους παραγωγούς Barbara Broccoli και Michael Wilson.

Και οι δύο παραγωγοί ήταν απόλυτοι με το να σιγουρέψουν την συμμετοχή του Daniel Craig για μία ακόμα ταινία, την πέμπτη του στο σύνολο. Ξέροντας τον Nolan, αυτό θα μπορούσε να είναι μία καλή δικαιολογία για να μην κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ήθελε νέο cast.

Ο ίδιος είπε: “Δεν είμαι ο σωστός άνθρωπος. Θα ήθελα να κάνω μία ταινία Bond κάποια στιγμή, και νομίζω ότι οι παραγωγοί, έχουν κάνει μία τρομερή δουλειά, με τον Sam Mendes να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στις τελευταίες ταινίες, οπότε δεν με χρειάζονται. Αλλά πάντα μου χαρίζουν έμπνευση και θα ήθελα να κάνω μία κάποια μέρα.”

Με τον Nolan εκτός κούρσας, οι πιθανοί σκηνοθέτες είναι 3 πλέον: Yann Demange, David MacKenzie, και Denis Villeneuve, με τον τελευταίο όμως να θεωρεί την συμμετοχή του απίθανη, καθώς έχει να γυρίσει το Dune για λογαριασμό της Legendary. Περισσότερα νέα για το Bond25, ελπίζουμε να έχουμε στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα για: ,