"Τα πάθη του Χριστού", αποκτούν sequel - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“Τα πάθη του Χριστού”, αποκτούν sequel

Ειδήσεις | 1-2-2018 |

Και εκεί που λες, “σαν να έχω κουραστεί λίγο από τα remakes, τα reboots, και τα sequels”, ξαφνικά την ήρεμη ζωή σου έρχεται να ταράξει ένα sequel, που σε καμία περίπτωση δεν περίμενες να δεις.

Ο λόγος για “Τα πάθη του Χριστού”, του Mel Gibson.

H εν λόγω ταινία βγήκε το 2004, σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή του Gibson, και κατάφερε να βγάλει 611 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Το σενάριο αφορούσε τις τελευταίες 12 ώρες του Χριστού.

Πριν από 2 χρόνια, φήμες ήθελαν τον σεναριογράφο Randall Wallace, ο οποίος ήταν υποψήφιος για oscar σεναρίου, για το Braveheart, να έχει ξεκινήσει το σενάριο με τίτλο “The Passion of the Christ: Resurrection”. Επίσης, φήμες έλεγαν ότι τον Χριστό θα ενσαρκώσει και πάλι, ο Jim Caviezel.

Ενώ για το πρώτο οι φήμες δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, για το δεύτερο είμαστε πια σίγουροι. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο USA Today, δήλωσε: “Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να πω, τα οποία θα σοκάρουν τους θεατές. Είναι εξαιρετικό. Μείνετε συντονισμένοι. Δεν θα σας πω πώς o Gibson θα λειτουργήσει, αλλά θα σας πω αυτό: η ταινία που σκοπεύει να κάνει θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία. Είναι τόσο καλή.”

 

Ο Gibson το μόνο που έχει δηλώσει μέχρι στιγμής είναι ότι πρέπει να την περιμένουμε αν όχι στο τέλος του 2019, στις αρχές του 2020.

Εμείς θα περιμένουμε και ο Θεός μαζί μας…

Διαβάστε περισσότερα για: , ,