Συναγερμός στη DC: Παραιτήθηκε ο Γουέντον από τη σκηνοθεσία του «Batgirl» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Συναγερμός στη DC: Παραιτήθηκε ο Γουέντον από τη σκηνοθεσία του «Batgirl»

Ειδήσεις | 23-2-2018 |

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφορικά με την ταινία «Batgirl» ήθελαν τον Τζος Ουέντον να είναι εκείνος που θα κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Ξαφνικά όμως αυτό άλλαξε. Ο Ουέντον παραιτήθηκε από το εγχείρημα τονίζοντας πως… δεν έχει σενάριο (!) και έτσι δεν μπορεί να γυρίσει την ταινία!

«Ήταν ένα συναρπαστικό project και τόσο η Warner όσο και η DC ήταν τόσο καλοί συνεργάτες που μου πήρε καιρό να συνειδητοποιήσω ότι απλά δεν έχω κάποια ιστορία στο μυαλό μου. Δεν έχω σενάριο. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους τόσο για την υποδοχή τους όσο και για την κατανόησή τους όταν, δεν μπορώ να βρω μια καλύτερη λέξη να το περιγράψω, απέτυχα», δήλωσε ο Ουέντον.

Μετά την επιτυχία του «Wonder Woman», το «Batgirl» θεωρείται ένα από τα πολύ βαριά χαρτιά της DC, η οποία φαίνεται πως θέλει να ρίξει περισσότερο βάρος στους γυναικείους χαρακτήρες της. Αυτό σημαίνει πως η φυγή του Γουέντον δεν τινάζει στον αέρα το project, κάθε άλλο: η DC είναι αποφασισμένη να γυρίσει μια τέτοια ταινία και αυτή η εξέλιξη δεν αναιρεί τα σχέδια της, απλά τα πάει λίγο πίσω.