Στο νοσοκομείο ο Kevin Smith μετά από καρδιακή προσβολή - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Στο νοσοκομείο ο Kevin Smith μετά από καρδιακή προσβολή

Ειδήσεις | 26-2-2018 |

Την Κυριακή 25/02/2018 ο Kevin Smith είχε προγραμματίσει μια σειρά από stand up παραστάσεις οι οποίες θα μαγνητοσκοπούνταν. Ξαφνικά, ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης, αισθάνθηκε αδιαθεσία κι έσπευσε στο νοσοκομείο.

Τα νέα έγιναν γνωστά από τον ίδιο τον Smith ο οποίος έσπευσε σήμερα να γράψει στο Twitter ότι υπέστη οξεία καρδιακή προσβολή και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται. Όπως μάλιστα έγραψε, αν δεν είχε ακυρώσει την παράσταση αυτή τη στιγμή θα ήταν νεκρός.Ο 47χρονος δημιουργός των “Clerks“και “Dogma” φαίνεται να διατηρεί το χιούμορ του, παρά τις δύσκολες ώρες που περνάει, καθώς μαζί με τη φωτογραφία του που ανέβασε από το νοσοκομείο σημείωσε ότι “προς το παρόν είμαι ακόμα πάνω από τη Γη”.

Παράλληλα μοιράστηκε τι αποκόμισε από αυτή την εμπειρία του καθώς αποκάλυψε ότι “ο θάνατος ήταν πάντα αυτό που φοβόμουν περισσότερο. Όταν έφτασε η στιγμή δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να πεθάνω με αξιοπρέπεια καθώς νόμιζα ότι θα πεθάνω ουρλιάζοντας, όπως ο πατέρας μου που πέθανε από μια οξεία καρδιακή προσβολή…Όμως βρέθηκα αντιμέτωπος με μια παράξενη ηρεμία. Είχα μια σπουδαία ζωή. Οι γονείς μου με μεγάλωσαν με αγάπη. Είχα μια παράξενη, υπέροχη καριέρα σε διάφορους τομείς, είχα καταπληκτικούς φίλους, την καλύτερη σύζυγο όλου του κόσμου και μια εκπληκτική κόρη που με έκανε Πατέρα”.

Τα περαστικά μας λοιπόν στον κύριο Smith κι ελπίζουμε να αναρρώσει το συντομότερο δυνατόν.

Διαβάστε περισσότερα για: