Πρώτη φωτογραφία του Zachary Levi ως Shazam - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτη φωτογραφία του Zachary Levi ως Shazam

Ειδήσεις | 28-2-2018 |

Tο βασικό παράπονο πολλών θεατών, σχετικά με τις ταινίες της DC, είναι ότι πρόκειται για πολύ σκοτεινές και σοβαροφανείς αποδόσεις. Αυτό μπορεί να άλλαξε κάπως με το “Wonder Woman” αλλά το “Justice League”, παρά κάποιες φωτεινές πινελιές που μπορεί να είχε, σε γενικές γραμμές επανέφερε τον γνωστό τόνο που είχαμε συνηθίσει.

Αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα με την ταινία “Shazam!”. Σε αυτή θα δούμε τον 14χρονο Billy Batson ο οποίος, χάρη στην επέμβαση ενός γέρου μάγου, θα αποκτήσει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε ένα πανίσχυρο ήρωα κάθε φορά που ξεστομίζει την λέξη SHAZAM! Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Asher Angel, Zachary Levi και ο Mark Strong στο ρόλο του βασικού “κακού” ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David F. Sandberg του “Lights Out”.

Η πρώτη ανεπίσημη εικόνα από το πλατό φανερώνει τον Levi σε μια πολύχρωμη στολή η οποία είναι πανομοιότυπη με αυτή που φοράει ο ήρωας στο ομώνυμο comic της DC. Και, παρόλο που θα ήταν ανόητο να βγάλουμε συμπεράσματα από μία φωτογραφία, νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι η ταινία, εκτός απροόπτου, αναμένεται να φέρει λίγο χρώμα στο σκοτεινό κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Κάτι τέτοιο εξάλλου έχουν αφήσει να εννοηθεί και οι εκπρόσωποι της Warner Bros.

Όπως και να έχει, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται και οι πρώτες επίσημες εικόνες ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Απριλίου του 2019.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,