Οριστικοί τίτλοι τέλους για την "The Weinstein Co." - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οριστικοί τίτλοι τέλους για την “The Weinstein Co.”

Ειδήσεις | 26-2-2018 |

H “The Weinstein Co.” ανακοίνωσε χτες ότι θα υποβάλλει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να δηλώσει χρεοκοπία, μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων, για την αγοραπωλησία την εταιρείας, ύψους  $500 εκατομμυρίων.

Η συμφωνία φαίνεται να έσπασε εξαιτίας της άρνησης των ενδιαφερόμενων να “ρίξουν” άμεσα χρήματα για να σώσουν την εταιρεία. Το συμβούλιο της Weinstein Co. εξέδωσε ανακοίνωση χθες προς τους επενδυτές Ron Burkle και Maria Contreras-Sweet, οι οποίοι ηγούνταν της αγοραπωλησίας, ενημερώνοντας τους ότι οι διαπραγματεύσεις δεν υφίστανται πλέον. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι βρίσκονταν σε απόλυτη ανάγκη χρηματικής ενίσχυσης, την οποία οι αγοραστές δεν φάνηκαν ικανοί να πραγματοποιήσουν.

“Βασισμένοι στα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας, πρέπει να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι το σχέδιο σας για την αγορά της εταιρείας ήταν απατηλό και θα την οδηγούσε σε σίγουρο θάνατο, για την ίδια και τους εργαζομένους της. Παρά της προηγούμενες δηλώσεις σας, είναι αδύνατον να αποφύγουμε το συμπέρασμα ότι δεν έχετε καμία πρόθεση να υπογράψετε την συμφωνία και δεν έχετε καμία επιθυμία να διασώσετε τα πολύτιμα περιουσιακά της στοιχεία και τις δουλειές της,”, γράφουν (και επιτρέψτε μου το σχόλιο) με θράσος οι εκπρόσωποι της εταιρείας.

Η συμφωνία ήταν έτοιμη να πραγματοποιηθεί πριν από 2 εβδομάδες, όταν η Δικαστική Αρχή της Νέας Υόρκης, με τον Εισαγγελέα Eric Schneiderman, κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρείας με την δικαιολογία ότι επέτρεπε τις πρακτικές βίας του Harvey Weinstein. Διάβασε περισσότερα εδώ. 

Μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ:

Twc Letter by gmaddaus on Scribd

Διαβάστε περισσότερα για: ,