Ο σκηνοθέτης του "Logan" θα γυρίσει ταινία για τη βεντέτα Ford-Ferrari - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο σκηνοθέτης του “Logan” θα γυρίσει ταινία για τη βεντέτα Ford-Ferrari

Ειδήσεις | 6-2-2018 |

Ο James Mangold, σκηνοθέτης των “Logan” και “The Wolverine”, αλλά και του οσκαρικού “Walk the Line”, βρίσκεται σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει μια ταινία για τη θρυλική μάχη μεταξύ των σχεδιαστών της Ford και της Ferrari για τη δημιουργία του γρηγορότερου αυτοκινήτου στον κόσμο.

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η ταινία θα ακολουθεί μια αποφασισμένη ομάδα Αμερικανών μηχανικών της Ford, με αρχηγούς τον Carroll Shelby, οραματιστή και πρωτοπόρο της αυτοκινητιστικής βιομηχανίας και τον Βρετανό οδηγό του, Ken Miles, που αναλαμβάνουν την αποστολή να σχεδιάσουν ένα αυτοκίνητο που θα κλέψει την πρωτοκαθεδρία της Ferrari στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Le Mans το 1966.

Ο Mangold ετοιμάζει το σενάριο του φιλμ μαζί με τους σεναριογράφους Jez και John-Henry Butterworth, που βρίσκονται πίσω από το σενάριο του επιτυχημένου blockbuster, “Edge of Tomorrow”. Τίποτα επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί για το cast, όμως ακούγεται ότι ο σκηνοθέτης ενδιαφέρεται για τον Christian Bale στον ρόλο του Ken Miles και τον Matt Damon στον ρόλο του Carroll Shelby.

Διαβάστε περισσότερα για: