Ο Martin Scorsese ετοιμάζει σειρά με τον δημιουργό των “Vikings” - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Martin Scorsese ετοιμάζει σειρά με τον δημιουργό των “Vikings”

Ειδήσεις | 12-2-2018 |

Ο Martin Scorsese είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες του αμερικανικού σινεμά όμως όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει αναμειχθεί, τα πράγματα αλλάζουν. Μπορεί το “Boardwalk Empire” να κατάφερε να κερδίσει κοινό και κριτικούς όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό στην περίπτωση του “Vinyl” το οποίο ακυρώθηκε μετά την πρώτη σεζόν του.

Δείτε Επίσης: O Damien Chazelle ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά σε συνεργασία με την Apple

Όπως και να έχει, ο Scorsese δεν φαίνεται να απογοητεύεται κι έτσι ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη με τους “The Caesars”. Η νέα σειρά θα μας ταξιδέψει στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία όπου θα παρακολουθήσουμε τη ζωή των μεγάλων ηγετών της και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή θα ξεκινά με την άνοδο του Ιουλίου Καίσαρα στην εξουσία.

Ο Scorsese θα συνεργαστεί με τον Michael Hirst, δημιουργό της σειράς “Vikings”, σεναριογράφο των “The Tudors” και “Camelot” καθώς και των ταινιών “Elizabeth” and “Elizabeth: The Golden Age” με την Cate Blanchett. Η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το 2019 και συνεπώς δεν αναμένεται πριν το 2020 ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιο θα είναι το τηλεοπτικό δίκτυο που θα την προβάλλει.

Δείτε Επίσης: Truth Seekers: Η νέα σειρά των Simon Pegg και Nick Frost

Προς το παρόν βέβαια ο Scorsese ολοκληρώνει την ταινία “The Irishman” για το Netflix ενώ παράλληλα ετοιμάζει την κινηματογραφική μεταφορά του “Killers of the Flower Moon” του David Grann καθώς και μια ταινία για τη ζωή του Theodore Roosevelt.

Διαβάστε περισσότερα για: