Ο Mario έρχεται στην μεγάλη οθόνη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Mario έρχεται στην μεγάλη οθόνη

Ειδήσεις | 1-2-2018 |

 

Και πλέον μπορούμε να πούμε πώς οι φήμες πλέον είναι αληθινές, καθώς για πολύ καιρό ακούγαμε την πιθανή κινηματογραφική μεταφορά του ήρωα. Ευτυχώς όμως, τα νέα είναι ευχάριστα.

Η Mario θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, σε μία συνεργασία από την Nintendo και την Illumination, οι οποίες μας ανακοίνωσαν ότι θα περιμένουμε μία animation ταινία του Super Mario.

Ξέρουμε πολύ καλά πόσο πονεμένο ζήτημα για τους απανταχού gamers, είναι η μεταφορά ενός βιντεοπαιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη, και αν πρέπει να κατηγορήσουμε κάποιον για το κακό ποδαρικό, δεν είναι άλλος από την ίδια την Nitendo. Η κινηματογραφική μεταφορά του 1993, Super Mario Bros., ξεκίνησε την “κατάρα των ταινιών από βιντεοπαιχνίδια”.

Η Nitendo, σε μία κίνηση σταθμό, έδωσε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του ήρωα στην Illumination, την εταιρεία της Universal, πίσω από την σειρά του “Despicable Me”, και έτσι τώρα είμαστε σε αναμονή για περισσότερες πληροφορίες, καθώς το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο δημιουργός του ήρωα, Shigero Miyamoto, θα βρίσκεται στην παραγωγή.

Δες επίσης:

Από τη μεγάλη οθόνη, στο χειριστήριο

Από το χειριστήριο, στη μεγάλη οθόνη

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,