Ο Γιοακίν Φίνιξ θα είναι (μάλλον) ο νέος Τζόκερ! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Γιοακίν Φίνιξ θα είναι (μάλλον) ο νέος Τζόκερ!

Ειδήσεις | 9-2-2018 |

H DC μοιάζει ετοιμάζει με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς την αντεπίθεσή της σε κινηματογραφικό επίπεδο και αυτό φανερώνεται περίτρανα από μια είδηση μεγατόνων που κυκλοφόρησε αναφορικά με τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Τζόκερ.

Όπως είναι γνωστό, ο Τοντ Φίλιπς αναμένεται να σκηνοθετήσει μια ταινία αποκλειστικά για τον Joker. Παραγωγός θα είναι ο Μάρτιν Σκορτσέζε, η ταινία θα έχει πολλά στοιχεία από το στυλ του, αναμένεται να είναι γκανγκστερικής αισθητικής και να εξελίσσεται τη δεκαετία του ’80 όντας ένα origin του μεγάλου εχθρού του Μπάτμαν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του έγκυρου Variety, ο ο Γιόακιν Φίνιξ είπε το ναι στην πρόταση που του έγινε και θα υποδυθεί τον Τζόκερ. Αν μη τι άλλο, αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα κάτι, πρόκειται για είδηση-βόμβα.

Πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι ταινία δεν θα εντάσσεται στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC αλλά θα είναι μια εντελώς αυτόνομη δημιουργία ενώ όπως φαίνεται μπαίνει οριστικό τέλος στις φήμες για ανάθεση του ρόλου στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο όπως είχε ακουστεί.