Ο Φαίδων Παπαμιχαήλ στην καρέκλα του σκηνοθέτη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Φαίδων Παπαμιχαήλ στην καρέκλα του σκηνοθέτη

Ειδήσεις | 16-2-2018 |

O υποψήφιος για Όσκαρ κινηματογραφιστής Φαίδων Παπαμιχαήλ (για το “Nebraska”), συχνός συνεργάτης του Alexander Payne, θα σκηνοθετήσει την κωμωδία “Good Company.” Παραγωγός θα είναι ο ίδιος, αλλά και οι Carl Effenson (“Mudbound”), Levan Koguashvili, Sergi Nakaidze και Irakli Rodonaya. Το σενάριο θα είναι του Παπαμιχαήλ και του Sven Dagones.

Ο Παπαμιχαήλ συγκρίνει τον τόνο της ταινίας με το “Sideways” του Payne και το “Stranger Than Paradise” του Jim Jarmusch. Η ταινία θα αφορά έναν άντρα από τη Γεωργία που έχει προβλήματα στα επαγγελματικά του και έναν Έλληνα που υποπτεύεται ότι η γυναίκα του τον απατάει. Οι δυο άντρες θα συναντηθούν σε ένα ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη και θα ταξιδέψουν μέχρι το Tbilisi της Γεωργίας, με πολλές περιπέτειες βέβαια στο δρόμο τους.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 36 μέρες και θα πραγματοποιηθούν στη Γεωργία και στην Τουρκία αυτό το φθινόπωρο.

Σε ανακοίνωση του ο Παπαμιχαήλ περιέγραψε την ταινία ως “μια μαύρη κωμωδία για τη μοναξιά, την αγάπη και τις εμμονές: Πως δηλαδή κάποιος εγκλωβίζεται σε μια κατάσταση που πιστεύει πως κάτι έχει τεράστια αξία ή σημασία, αλλά η αλήθεια είναι πως η χαρά μπορεί να κρύβεται πολύ κοντά”.

Διαβάστε περισσότερα για: ,