Ο Conan ο Βάρβαρος γίνεται τηλεοπτική σειρά από το Amazon - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Conan ο Βάρβαρος γίνεται τηλεοπτική σειρά από το Amazon

Ειδήσεις | 7-2-2018 |

Ο Conan υπήρξε για χρόνια ένας δημοφιλής φανταστικός ήρωας, κυρίως λόγω της ομώνυμης ταινίας του 1982 με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger. 36 χρόνια μετά λοιπόν ο χαρακτήρας φαίνεται ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει αλλά, αυτή τη φορά, αυτό θα γίνει στη μικρή οθόνη.

Η Amazon, η οποία πρόσφατα έκανε γνωστό ότι θα μας φέρει την τηλεοπτική εκδοχή του “Lord of the Ring”, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια νέα σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο διάσημος βάρβαρος. Η ιστορία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα ακολουθεί τον Conan ο οποίος εγκαταλείπει την πατρίδα του για να περιηγηθεί σε άγνωστες και μυστηριώδεις περιοχές.

Ο Ryan Condal, δημιουργός της σειράς “Colony”, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον γνωστό, από το “Game Of Thrones”, σκηνοθέτη, Miguel Sapochnik, ώστε να μας φέρουν μια νέα εκδοχή του ήρωα η οποία, όπως δηλώσαν, έχει σκοπό να τον φέρει πιο κοντά στις ρίζες του. Και παρόλο που από το 1982 μέχρι σήμερα είδαμε πολλές και διαφορετικές εκδοχές του ήρωα, η Amazon πιστεύει ότι τώρα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να δημιουργηθεί μία σειρά η οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε επιτυχία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σενάριο και το cast αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα.