Ο Χιθ Λέντζερ θα ξαναέπαιζε τον Τζόκερ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Χιθ Λέντζερ θα ξαναέπαιζε τον Τζόκερ

Ειδήσεις | 2-2-2018 |

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την προβολή του «Dark Knight» στους κινηματογράφους και όλοι οι (φανατικοί) οπαδοί της ταινιάρας του Κρίστοφερ Νόλαν συνεχίζουν να το έχουν απορία: τι θα γινόταν αν ο Χιθ Λέντζερ δεν πέθαινε;

Το φινάλε της ταινίας με τον Τζόκερ να λέει στον Μπάτμαν πως «εμείς οι δυο υπάρχουμε για να συγκρουόμαστε για πάντα» (ή κάπως έτσι…) εκτός από υπόδειξη πως αυτή η ταινία έπιασε στο έπακρο τη σχέση των δυο χαρακτήρων όπως αποτυπώνεται στα κόμιξ ήταν και μια ένδειξη πως ο Νόλαν ίσως να ήθελα να γυρίσει και άλλη ταινία με τον Τζόκερ.

Στην απορία αυτή απάντησε η αδερφή του Χιθ Λέντζερ, Κέιτ, η οποία, σε συνέντευξη που έδωσε, τόνισε πως ο αδερφός της είχε ως μελλοντικό του σχέδιο να ερμηνεύσει ξανά τον ρόλο του Τζόκερ.

«Μιλούσαμε το βράδυ πριν πεθάνει. Κάναμε πλάκα και γελούσαμε. Ήταν πολύ περήφανος για τον ρόλο για αυτό που είχε κάνει στο «Dark Knight». Στα πλάνα του ήταν μια ακόμα Μπάτμαν ταινία. Του άρεσε πάρα πολύ να δουλεύει με τον Κρίστοφερ Νόλαν, τον Κρίστιαν Μπέιλ και τον Γκάρι Όλντμαν», είπε η αδερφή του Λέντζερ.