Νέες superhero ταινίες από τη Fox παρά την εξαγορά της από τη Disney - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες superhero ταινίες από τη Fox παρά την εξαγορά της από τη Disney

Ειδήσεις | 28-2-2018 |

Μπορεί η Disney να αγόρασε την Fox όμως αυτό δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει τον προγραμματισμό της εταιρίας όσον αφορά τις ταινίες που βασίζονται σε ήρωες της Marvel.

Σύμφωνα με το THR, μετά τα “New Mutants” και “Deadpool 2” που έχουν ήδη προγραμματιστεί, η αναζήτηση σκηνοθέτη συνεχίζεται για το “Gambit” ενώ παράλληλα το sequel του “Deadpool” αναμένεται να ανοίξει το δρόμο για το “X-Force”, σε σκηνοθεσία Drew Goddard, με τους Ryan Reynolds και Josh Brolin να έχουν ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους. Όπως μάλιστα έχει γίνει γνωστό, η Fox έχει σκοπό να κυκλοφορήσει 6 ταινίες που θα διαδραματίζονται στο σύμπαν των X-Men στη διετία 2019-2020.

Δείτε Επίσης: DC vs Marvel: Το αιώνιο ερώτημα στο μικροσκόπιο

Και φυσικά τα νέα δεν σταματάνε εκεί καθώς ο Brian Michael Bendis έχει ξεκινήσει να γράφει το σενάριο για την ταινία “Kitty Pryde” την οποία θα σκηνοθετήσει ο Tim Miller, ο Noah Hawley, δημιουργός της σειράς “Legion”, σκοπεύει να φέρει στη μεγάλη οθόνη τον Doctor Doom ενώ, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Brian K. Vaughan, δημιουργός των “Runaways”, δουλεύει πάνω στο σενάριο μιας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Silver Surfer.

Συνεπώς, οι ελπίδες των οπαδών της Marvel να δουν όλους τους ήρωες της εταιρίας σε ένα κοινό σύμπαν μοιάζουν, αυτή τη στιγμή, με μακρινό όνειρο. Η Fox έχει σκοπό για τα επόμενα χρόνια να χρησιμοποιήσει στο έπακρο τους ήρωες που έχει στην κατοχή της. Φυσικά, με δεδομένο ότι προς το παρόν είναι άγνωστο τι θα συμβεί στο MCU μετά το “Avengers: Infinity War”, δεν αποκλείεται μετά το 2020 να γίνουμε μάρτυρες κάποιου reboot που θα ενώσει τα δύο σύμπαντα.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , ,