Η Natalie Portman έχει μετανιώσει που υπερασπίστηκε τον Roman Polanski - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Natalie Portman έχει μετανιώσει που υπερασπίστηκε τον Roman Polanski

Ειδήσεις | 21-2-2018 |

Όταν το 2009, ο Roman Polanski συνελήφθη από τις ελβετικές αρχές για την υπόθεση βιασμού ενός 13χρονου κοριτσιού το 1977, περισσότερα από 100 άτομα από το χώρο του θεάματος υπέγραψαν μια επιστολή που καταδίκαζε τη σύλληψη του και ζητούσε την άμεση απελευθέρωση του.

Σε αυτή, μεταξύ διάσημων ονομάτων όπως οι Darren Aronofsky, Tilda Swinton και David Lynch, ήταν και το όνομα της Natalie Portman. Όμως, τώρα η ηθοποιός αποκάλυψε στο Buzzfeed ότι έχει μετανιώσει για αυτή της την επιλογή καθώς όπως δήλωσε: “Έχω ευθύνη διότι δεν το σκέφτηκα όσο έπρεπε. Κάποιος που σεβόμουν μου το έδωσε λέγοντας μου ότι το υπόγραψε και ζητώντας μου να κάνω το ίδιο. Και το δέχτηκα, Ήταν λάθος μου. Αυτό βέβαια που κέρδισα από αυτή την εμπειρία ήταν να αποκτήσω κατανόηση απέναντι σε άλλους ανθρώπους που έχουν κάνει λάθη. Ζούσαμε σε ένα διαφορετικό κόσμο αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τίποτα. Μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου και να αλλάξει τον τρόπο που θες να ζεις. Τα μάτια μου δεν ήταν ανοιχτά τότε

Η ταινία “Annihilation” του Alex Garland στην οποία πρωταγωνιστεί η Natalie Portman θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Φεβρουαρίου του 2018.

Διαβάστε περισσότερα για: ,