Και η Hayley Atwell, μετανιώνει για την συνεργασία της με τον Woody Allen - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και η Hayley Atwell, μετανιώνει για την συνεργασία της με τον Woody Allen

Ειδήσεις | 1-2-2018 |

Και ύστερα ήρθε και η Hayley Atwell να μπει στην λίστα εκείνων που πλέον μετανιώνουν για την συνεργασία τους με τον Woody Allen. Η ηθοποιός έπαιξε μαζί με τους Colin Farrell και Ewan McGregor στην ταινία του Allen, που βγήκε το 2007, “Cassandra’s Dream.” Η Attwell σε δηλώσεις της στην Guardian είπε πως μέχρι τότε δεν είχε παίξει σε κινηματογραφική ταινία, και θεώρησε μεγάλη ευκαιρία την συμμετοχή της. Αλλά το να δουλέψει μαζί του, δεν ήταν όσο σημαντικό πίστευε πως θα ήταν:

“Δεν έχω μιλήσει ποτέ πριν για αυτό. Ήταν η πρώτη μου ταινία, και δεν αισθάνθηκα ότι σκηνοθετήθηκα από αυτόν, καθόλου. Δεν είχα καμία σχέση μαζί του, και αυτό ήταν εντάξει, αλά περίεργο. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία, οπότε έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και έφυγα.”

Η Atwell συνέχισε λέγοντας πως δεν γνώριζε για τους ισχυρισμούς εναντίον του Allen, εκείνη τη στιγμή. Τώρα όμως ορκίζεται ότι δεν θα ξαναδουλέψει μαζί του.

Και συμπληρώνει: “Δεν γνώριζα τότε αυτά που γνωρίζω τώρα. Αν θα ξαναδουλέψω μαζί του; Όχι. Και στέκομαι με αλληλεγγύη στην κόρη του, και της προσφέρω την συγνώμη μου, αν με την ανάμειξή μου στην δουλειά του, της προκάλεσα πόνο, ή την έκανα να αισθανθεί απόρριψη με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι καταπληκτικό που μπορώ να το πω τώρα, και να μην μπω στη μαύρη λίστα.”

Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε πολλά, αλλά θα αφήσουμε την κατακλείδα της δήλωσής της, να τα πει όλα…

Δες επίσης:

Διαβάστε περισσότερα για: