Ήταν ο Luke Skywalker παντρεμένος; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ήταν ο Luke Skywalker παντρεμένος;

Ειδήσεις | 26-2-2018 |

Μπορεί το “Star Wars: The Last Jedi” να δίχασε τους οπαδούς, αλλά και τους συντάκτες του cinefreaks, όμως, υπό φυσιολογικές συνθήκες, η έντυπη διασκευή της ταινίας η οποία κυκλοφορεί την άλλη εβδομάδα δεν θα μας απασχολούσε ιδιαίτερα.

Να όμως που το 8ο μέρος της σειράς, το οποίο σκηνοθέτησε ο Rian Johnson, συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον. Και αυτό καθώς, όπως δημοσίευσε το Dork Side of the Force και στη συνέχεια αναπαρήγαγαν όλα τα μεγάλα μέσα, μόλις διέρρευσε η πρώτη σειρά της πρώτης σελίδας του βιβλίου όπου διαβάζουμε ότι “ο Luke Skywalker στεκόταν πάνω στην άμμο του Tatooine, έχοντας στο πλάι του την σύζυγό του”.

Η πρώτη σκέψη όσων έχουν μία σχέση με το expanded universe του Star Wars θα πάει κατευθείαν την Mara Jade, μια πράκτορα της Αυτοκρατορίας με σκοπό να σκοτώσει τον Skywalker η οποία τελικά άλλαξε στρατόπεδο, ερωτεύτηκε τον Luke και τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν αποκτώντας ένα γιο, τον Ben Skywalker. Βέβαια, με την κυκλοφορία της νέας τριλογίας η Mara Jade βρέθηκε εκτός του “επίσημου σύμπαντος” κάτι που τώρα φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει. Το πιο πιθανό βέβαια, όπως επεσήμαναν και πολλές ψύχραιμες φωνές, είναι ότι πρόκειται για κάποιο όνειρο στο οποίο ο Luke φαντάζεται τον εαυτό του και τη ζωή του αν δεν είχε συναντήσει ποτέ τον Obi-Wan Kenobi.

Όπως και να έχει, το βιβλίο που θα βασίζεται στην ταινία “Star Wars: The Last Jedi” αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και συνεπώς θα μάθουμε την αλήθεια.

Το επόμενο μέρος της νέας κινηματογραφικής τριλογίας αναμένεται τον Δεκέμβρη του 2019 ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες η ταινία “Solo: A Star Wars Story“.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,