Είστε έτοιμοι για νέο Matrix; Ο Michael B. Jordan, (ίσως και να) είναι - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είστε έτοιμοι για νέο Matrix; Ο Michael B. Jordan, (ίσως και να) είναι

Ειδήσεις | 13-2-2018 |

Και μπορεί το θέμα να έχει παραμείνει στον πάγο, ίσως γιατί τα sequels δεν τα πήγαν καλά, οι φήμες φουντώνουν ξανά, και έτσι ακούμε για ακόμα μία φορά ότι μία νέα ταινία βασισμένη στο The Matrix ίσως να είναι πιο κοντά από ό,τι περιμένουμε. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, έχουν γίνει βήματα προόδου, με την Warner Bros. να θέλει τον Zak Penn, των Avengers και X-Men, να ασχολείται με την αναβίωση του franchise.

Προς το παρόν, πέρα από τα παραπάνω, γνωρίζουμε ακόμα ότι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, το όνομα που ακούγεται περισσότερο είναι εκείνο του Michael B. Jordan. Κανείς δεν ξέρει αν μιλάμε για reboot ή κι άλλα sequel ή για το ίδιο σύμπαν, αλλά τουλάχιστον για τους fans, είναι καλά νέα.

Οι Lana και Lilly Wachowski, οι οποίες δημιούργησαν την πρώτη τριλογία, δεν θα είναι εμπλεκόμενες, όπως δεν θα είναι και ο Keanu Reeves. Ωστόσο η Warner έχει ανακοινώσει ότι θα ήθελε τις ευλογίες τους προκειμένου να προχωρήσει στην παραγωγή. Ο Reeves πάντως, δήλωσε στο παρελθόν, ότι θα επιστρέψει σαν Neo, μόνο αν οι Wachowskis επιστρέψουν.

Πρέπει να περιμένουμε λοιπόν, καθώς δεν είναι το μόνο project που αφορά το Matrix. Στον πάγο υπάρχει και μία σειρά που αφορά τις ταινίες, αλλά η Warner καθυστερεί και τα δύο. Υπομονή παίδες…

Διαβάστε περισσότερα για: ,