Γουέσλι Σνάιπς: «Φυσικά και θα έπαιζα ξανά τον Blade» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Γουέσλι Σνάιπς: «Φυσικά και θα έπαιζα ξανά τον Blade»

Ειδήσεις | 2-2-2018 |

Ο Γουέσλι Σνάιπς θέλει πολύ να παίξει ξανά στον ρόλο που καθόρισε όσο κανένας άλλος την σταδιοδρομία του δηλαδή αυτό του Blade.

Με το «Black Panther» της Marvel να απέχει ελάχιστα από την κυκλοφορία στις σκοτεινές αίθουσες, ο Σνάιπς μίλησε στο Hollywood Reporter για το αποτυχημένο project αναφορικά με τον Black Panther του 1992, στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε ο ίδιος. Σε αυτά τα πλαίσια μίλησε και για τον θρυλικό του ρόλο στο Blade.

Όταν ερωτήθηκε για το αν θα υποδυόταν ξανά τον Blade, ο Σνάιπς ήταν ξεκάθαρος: «Είμαι ανοιχτός σε όλες τις πιθανότητες. Αν πρόκειται να γυριστεί «Blade 4» θα το συζητούσα ευχαρίστως ενώ θα το συζητήσω και για άλλους χαρακτήρες από το σύμπαν της Marvel. Βέβαια ξέρω πως ο κόσμος διψάει να με ξαναδεί σαν Blade οπότε ίσως να μπορέσει να με συνδέσει με κανέναν άλλο χαρακτήρα στο σύμπαν της Marvel».

Οι ταινίες Blade ήταν από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες της Marvel στο σινεμά, σε μια εποχή που το ενιαίο σύμπαν δεν υπήρχε σε κανένα μυαλό. Ο Σνάιπς έχει ένα δίκιο: είναι ταυτισμένος με αυτό τον ρόλο συνεπώς όσο και αν το θέλει είναι προτιμότερο να ξαναπαίξει τον Blade πάρα κάποιον χαρακτήρα κάποιας ταινίας του Marvel Cinematic Universe. Εκτός και αν ο Blade εισαχθεί στο σύμπαν της Marvel…