Η Emma Stone λέει όχι στην επόμενη Wonder Woman - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Emma Stone λέει όχι στην επόμενη Wonder Woman

Ειδήσεις | 27-2-2018 |

Με σκηνοθεσία από την Patty Jenkins και πρωταγωνίστρια την Gal Gadot, η παραγωγή του sequel της Wonder Woman να ξεκινάει αυτή την Άνοιξη, ήταν θέμα χρόνου μέχρι να ξεκινήσουν οι φήμες και τα νέα για το τι θα συμβεί.

 

Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι βασικός εχθρός της Diana, δεν θα είναι άλλη από την Dr. Barbara Ann Minerva, a.k.a. Cheetah.

Η Warner Bros. και η Jenkins ψάχνουν μία A-lister ηθοποιό, και η πρώτη πρόταση έγινε ήδη, στην Emma Stone, η οποία όμως αρνήθηκε τον ρόλο, χωρίς όμως να ξέρουμε ακόμα το γιατί.

Η Barbara Ann Minerva έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 987 και είναι μία βρετανίδα αρχαιολόγος, η οποία αποκτά την δύναμη του αιλουροειδούς, από τον αρχαίο θεό Urzkartaga.

 

Φήμες θέλουν η ταινία να τοποθετείται στα 1980 κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου, και σίγουρα θα ξαναδούμε τον Chris Pine. Τώρα πως θα ξαναδούμε τον χαρακτήρα του Pine, και πως θα κολλήσει η Cheetah, και ο ψυχρός πόλεμος, κανείς δεν ξέρει, αλλά με δεδομένο ότι η πρώτη ταινία μας εξέπληξε ευχάριστα, τότε θα περιμένουμε με ανυπομονησία.

Η ταινία θα βγει τον Νοέμβριο του 2019, σε σενάριο των Geoff Johns και Dave Callaham.

Διαβάστε περισσότερα για: ,