Η Emma (Stone) φεύγει, η Elisabeth (Moss) έρχεται - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Emma (Stone) φεύγει, η Elisabeth (Moss) έρχεται

Ειδήσεις | 12-2-2018 |

Ενώ τα πάντα φαίνονταν έτοιμα, για το βασισμένο σε αληθινά γεγονότα δράμα, γνωστό ως Letters From Rosemary, η πρωταγωνίστρια αλλά και ο σκηνοθέτης αποχώρησαν. Και μιλάμε για τους Emma Stone και Sam Gold. Οι αντικαταστάσεις όμως βρέθηκαν, και στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την Elisabeth Moss, σε σκηνοθεσία του σκηνοθέτη του The Lunchbox, Ritesh Batra.

Σε σενάριο του Nick Yarborough, και παραγωγή της εταιρείας Anonymous Content, η ταινία μετονομάστηκε σε A Letter From Rosemary Kennedy, και θα αφηγείται την ιστορία της Rose Marie “Rosemary” Kennedy, της κόρης του Joseph Kennedy Sr. Η Rosemary ήταν μεγαλύτερη αδερφή του προέδρου John F. Kennedy’s, η οποία παρουσίασε σημάδια νοητικής υστέρησης, τα οποία η οικογένειά της κράτησε κρυφά. Όταν ήταν 23 ετών, ο πατέρας της κανόνισε να γίνει μία από τις πρώτες ασθενής, πάνω στην οποία θα εφαρμοζόταν η διαδικασία της προμετωπικής λοβοτομής. Η διαδικασία ήταν ανεπιτυχής, με εκείνη να μένει ανάπηρη.

Η Moss φέτος έχει κερδίσει αρκετά βραβεία για την δουλειά της στο The Handmaid’s Tale, με τις μετοχές της να ανεβαίνουν, και δικαίως. Περιμένουμε με ανυπομονησία…

Διαβάστε περισσότερα για: ,