Η Disney γυρίζει σε live action ταινία το «Πινόκιο» και βρήκε ήδη σκηνοθέτη! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Disney γυρίζει σε live action ταινία το «Πινόκιο» και βρήκε ήδη σκηνοθέτη!

Ειδήσεις | 23-2-2018 |

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, ο σκηνοθέτης του «Paddington», Πολ Κινγκ ανέλαβε επικεφαλής στο reboot ενός franchise με πρωταγωνιστή τον Willy Wonka, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν είναι και το μοναδικό project με το οποίο θα καταπιαστεί καθώς βρίσκεται ήδη στις τελικές συζητήσεις προκειμένου να αναλάβει να γυρίσει μια live action διασκευή της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων από τα 40s, «Πινόκιο».

Η Disney ακολουθεί τα τελευταία την πολιτική της μεταφοράς κλασικών ταινιών της κινουμένων σχεδίων σε live action ταινίες και θα συνεχίσει με αντίστοιχο τρόπο όπως φαίνεται από την αποφασιστικότητά της σε σχέση με τον Πινόκιο. Ο Πολ Κινγκ, στον οποίο η Disney φαίνεται πως καταλήγει, «νίκησε» στον αντίστοιχο ανταγωνισμό μερικά πολύ βαριά ονόματα που ήταν υποψήφια για την ταινία όπως ο Σαμ Μέντες, ο Ρον Χάουαρντ και ο Τιμ Μπάρτον ενώ ένα πιο ακραίο σενάριο έλεγε πως υποψήφιος ήταν και ο Πολ Τόμας Άντερσον.

Το γεγονός βέβαια πως ο Κινγκ έχει πολύ βεβαρυμένο πρόγραμμα καθώς εκτός από το reboot αναφορικά με το Willy Wanka αναμένεται σύντομα να αναλάβει και τη σκηνοθεσία του «Paddington 3», είναι ένα επιπλέον στοιχείο για το πόσο πολύ πιστεύει στις δυνατότητές του η Disney. Μένει να φανεί αν θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.