Οι δημιουργοί του "Game of Thrones" ετοιμάζουν νέα τριλογία “Star Wars” - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι δημιουργοί του “Game of Thrones” ετοιμάζουν νέα τριλογία “Star Wars”

Ειδήσεις | 7-2-2018 |

Μεγάλη μέρα σήμερα για τους απανταχού fans του “Star Wars” καθώς, όπως ανακοινώθηκε, οι David Benioff και D.B. Weiss, δηλαδή το δημιουργικό δίδυμο πίσω από την πετυχημένη σειρά του HBO “Game of Thrones”, θα γράψουν το σενάριο για μια νέα σειρά ταινιών που θα διαδραματίζεται σε ένα “γαλαξία πολύ μακριά”.

Όπως έγινε γνωστό, οι νέες ταινίες θα είναι τοποθετημένες χρονικά σε ένα πολύ συγκεκριμένο χρονικό σημείο και δεν θα σχετίζονται ούτε με τους Skywalker αλλά ούτε και με την άλλη τριλογία που ετοιμάζει ο, σκηνοθέτης του “Star Wars: The Last Jedi”, Rian Johnson. Οι Benioff και Weiss θα ξεκινήσουν να δουλεύουν τη νέα σειρά ταινιών μετά την ολοκλήρωση του “Game of Thrones” το 2019.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, σήμερα έγινε επίσης γνωστό ότι η Disney και η Lucasfilm ετοιμάζονται να φέρουν τον κόσμο του George Lucas στη μικρή οθόνη και μάλιστα με περισσότερες από μία τηλεοπτικές σειρές. Όπως αποκάλυψε ο CEO της Disney Bob Iger: “Ετοιμάζουμε όχι μόνο μία αλλά αρκετές τηλεοπτικές σειρές “Star Wars” για το νέο δίκτυο της Disney. Είμαστε κοντά στο να ανακοινώσουμε τουλάχιστον τη μία από αυτές αλλά πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα για: ,