Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του "Seinfeld" στη μικρή οθόνη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του “Seinfeld” στη μικρή οθόνη

TV, Ειδήσεις | 14-2-2018 |

Εδώ και χρόνια το “Seinfeld”, μαζί με το “Friends”, είναι στην κορυφή της λίστας με τις σειρές που το κοινό και τα μεγάλα δίκτυα θα θέλανε να επαναφέρουν στις μικρές μας οθόνες.

Τώρα, ο Jerry Seinfeld, σε συνέντευξή του στην Ellen DeGeneres, επιβεβαίωσε ότι, στη σημερινή εποχή όπου πολλές σειρές όπως τα “Roseanne”, “Murphy Brown” και “Will & Grace” βρίσκουν ξανά το δρόμο τους στην τηλεόραση, δεν είναι απίθανο να δούμε και το “Seinfeld” να επιστρέφει. Όπως ήταν λογικό, η είδηση ότι μπορεί να ξαναδούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την παρέα των Jerry, Elaine, George και Kramer έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το κοινό το οποίο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Βέβαια, ακόμη και αν αυτό το σενάριο επαληθευθεί, και πάλι υπάρχει το ζήτημα του πως θα συγχρονιστούν τα προγράμματα των συντελεστών καθώς ο Seinfeld έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το “Comedians in Cars Getting Coffee” θα επιστρέψει για άλλη μία σεζόν ενώ έχει παράλληλα στα σκαριά μια νέα σειρά σε συνεργασία με το Netflix. Από την άλλη, η Julia Louis-Dreyfus, μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, αναμένεται να επιστρέψει μέσα στο 2019 στη σειρά “Veep” ενώ ο Larry David φαίνεται πως είναι απασχολημένος με την επόμενη σεζόν του “Curb Your Enthusiasm”.

Όπως και να έχει, τα νέα είναι σίγουρα καλά καθώς είναι η πρώτη φορά που ο Jerry Seinfeld αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας πιθανής επιστροφής της πετυχημένης σειράς που ξεκίνησε το 1989 και ολοκληρώθηκε τελικά το 1998.

Διαβάστε περισσότερα για: ,