Ανακοινώθηκε το sequel του “Den Of Thieves” - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ανακοινώθηκε το sequel του “Den Of Thieves”

Ειδήσεις | 14-2-2018 |

Ζούμε στην εποχή όπου ακόμη και ταινίες που πέρασαν απαρατήρητες ή, ακόμη χειρότερα, απέσπασαν αρνητικά σχόλια από κοινό και κριτικούς καταφέρνουν να αποκτήσουν sequel.

Σε αυτή την κατηγορία έρχεται να προστεθεί και το πρόσφατο “Den Of Thieves” του Christian Gudegast στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Gerard Butler, 50 Cent και O’Shea Jackson. Στην ταινία, αναμένεται να επιστρέψει ο Butler στο ρόλο του “Big Nick” ενώ παράλληλα θα τον δούμε να ενώνει τις δυνάμεις του με τη Μαφία ώστε να καταφέρουν να κλέψουν το μεγαλύτερο διαμάντι του κόσμου. Παρόλο που οι περισσότερες κριτικές “θάψανε” την original ταινία, αυτή κατάφερε, χωρίς να εξελιχθεί σε τεράστια επιτυχία, να κερδίσει πάνω από 57 εκατομμύρια δολάρια, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό αν σκεφτούμε ότι το budget της ήταν γύρω στα 30 εκατομμύρια δολάρια.

Κάπως έτσι λοιπόν, οι παραγωγοί της ταινίας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ένα sequel επιβάλλεται. Το πότε θα γίνει αυτό και το πως θα καταφέρει τελικά να πάει στο Box office είναι μια άλλη κουβέντα για το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα για: ,