Συνεχίζει να γκρινιάζει ο Χάμιλ - Η εντυπωσιακή σκηνή με τον Λουκ που «κόπηκε» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Συνεχίζει να γκρινιάζει ο Χάμιλ – Η εντυπωσιακή σκηνή με τον Λουκ που «κόπηκε»

Ειδήσεις | 11-1-2018 |

Από την ώρα που το «The Last Jedi» κυκλοφόρησε στο σινεμά, ο Μαρκ Χάμιλ, κατά κόσμον Λουκ Σκαϊγουόκερ, δεν έχει σταματήσει να γκρινιάζει για τον τρόπο που παρουσιάζεται σε αυτό αλλά και συνολικά για το νέο καθεστώς που επικρατεί στο franchise των Star Wars.

Σε μια από τις πρόσφατες… γκρινιάρικες δηλώσεις του λοιπόν, ο Χάμιλ μίλησε για μια σκηνή που περιλάμβανε τον ίδιο και η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να μπει αλλά κόπηκε. Κάτι που, όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, έκανε τον 68χρονο ηθοποιό να τσαντιστεί.

Για την ακρίβεια, όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κάποιος που έχει δει τις ταινίες, αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Επεισοδίου 7 και πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Επεισοδίου 8, υπήρξε μια συνεργασία ανάμεσα στους Τζέι Τζέι Έιμπραμς και Ράιαν Τζόνσον (σκηνοθέτες των δυο ταινιών) για το γύρισμα της σκηνής που ο Λουκ και η Ρέι συναντιούνται. Μια σκηνή που… ξεκίνησε στο φινάλε του Επεισοδίου 7 και ολοκληρώθηκε με την έναρξη του Επεισοδίου 8.

Στην εν λόγω σκηνή λοιπόν, αρχικά είχε προγραμματιστεί να υπάρχει άλλο ένα στοιχείο.

«Ο Ράιαν (σ.σ. Τζόνσον) είχε πει πως σε αυτή τη σκηνή θα υπάρχουν βράχοι που θα αιωρούνται λόγω της Δύναμης του Λουκ και που θα έδειχναν πόσο δυνατός τζεντάι παραμένει. Όταν διάβασα την τελική εκδοχή του The Force Awakens όμως, πριν βγει στους κινηματογράφους, είχα δει ότι τελικά η σκηνή δεν θα παρουσιαζόταν έτσι και είχα πάρει τηλέφωνο τον Τζέι Τζέι ή τον Ράιαν, δεν θυμάμαι, είχα ρωτήσει αν όντως άλλαξαν την σκηνή ή έχει γίνει κάποιο λάθος και μου επιβεβαίωσαν πως τελικά έκοψαν αυτό το σημείο», δήλωσε απογοητευμένος (όπως πάντα τώρα τελευταία) ο Χάμιλ.