Το sequel του "Enchanted" έχει (σχεδόν) έτοιμο σενάριο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το sequel του “Enchanted” έχει (σχεδόν) έτοιμο σενάριο

Ειδήσεις | 16-1-2018 |

Μετά από 11 χρόνια, ανακοινώθηκε το “Enchanted” θα αποκτήσει, επιτέλους, sequel.

Πριν από 4 χρόνια είχαμε μεταδώσει τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με τις σκέψεις μίας ενδεχόμενης συνέχειας με τον τίτλο “Disenchanted”. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Adam Shankman, ο οποίος στο πάνελ του Οργανισμού Τηλεοπτικών Κριτικών την προηγούμενη Κυριακή, δήλωσε ότι είμαστε πολύ κοντά στο να ξαναδούμε την Gisele: “Σε μερικές εβδομάδες θα έχουμε ολοκληρώσει το σενάριο και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μετά έχουμε να γράψουμε και τη μουσική.”

Σύμφωνα με τον Shankman,  το Disenchanted θα έχει ίδια ποσότητα κινουμένων σχεδίων και πραγματικής δράσης, όσο και η πρώτη ταινία, αλλά θα έχει περισσότερη μουσική. Επίσης σημειώνει ότι η θεμελιώδης ιδέα έχει αλλάξει μεν, αλλά όχι βάση της. Θα αφορά και πάλι την Gisele, 10 χρόνια μετά. Έζησε τελικά αυτή καλά, και εμείς καλύτερα;

Στην πρώτη ταινία είδαμε την ηρωίδα (Amy Adams), να μεταπηδά μέσα από μία ταινία της Disney, στην πραγματική Νέα Υόρκη, για να καταλάβει ότι ο πραγματικός της έρωτας μπορεί να μην είναι ο Prince Charming, δηλαδή ο James Madsen, αλλά ένας απλός δικηγόρος, ο οποίος ενσαρκώνεται από τον Patrick Dempsey.

Τώρα το πότε θα το δούμε στις αίθουσες, κανείς δεν ξέρει, αλλά ας ελπίσουμε να μάθουμε σύντομα.

Μέχρι τότε δείτε ένα βίντεο του Entertainment Weekly, σχετικό με facts της πρώτης ταινίας που μπορεί να μην γνωρίζετε:

Διαβάστε περισσότερα για: , ,