Πρώτο trailer για τη νέα σειρά του Benedict Cumberbatch - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτο trailer για τη νέα σειρά του Benedict Cumberbatch

TV, Ειδήσεις | 8-1-2018 |

Ο Benedict Cumberbatch αδιαμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο ενεργούς ηθοποιούς που υπάρχουν εκεί έξω καταφέρνοντας να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο σε διάφορες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Δείτε Επίσης: The Child in Time: Η επιστροφή του Benedict Cumberbatch στο BBC

Όπως είχαμε γράψει λοιπόν, το επόμενο project του είναι η νέα σειρά του δικτύου Showtime με τίτλο “Patrick Melrose”. Αυτή θα αποτελείται από 5 επεισόδια και θα βασίζεται στη, μερικώς αυτοβιογραφική, σειρά βιβλίων του Edward St. Aubyn με πρωταγωνιστή τον Patrick Melrose.

Η σειρά ακολουθεί το ταξίδι του Melrose, τον οποία υποδύεται ο Cumberbatch, ο οποίος μεγαλώνει μέσα σε δύσκολες συνθήκες και σημαδεύεται από τραγικά γεγονότα. Στη συνέχεια θα βρεθεί αντιμέτωπος με διάφορους εθισμούς ώσπου να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του γάμου και της πατρότητας. Και παρά τη σκοτεινή θεματολογία, η σειρά φαίνεται να έχει καταφέρει να αιχμαλωτίσει την ατμόσφαιρα των βιβλίων τα οποία ισορροπούν ανάμεσα στο δράμα και την κωμωδία.

Στη σειρά συμμετέχουν ακόμη οι Jennifer Jason Leigh, Hugo Weaving, Blythe Danner, Allison Williams, Jessica Raines, Celia Imrie, Indira Varma, Anna Madly, Pip Torrens, Prasanna Puwanarajah και Holliday Grainger.

Η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στο 2018.

Διαβάστε περισσότερα για: ,