Η ομάδα του Deadpool, κάνει ταινία το Cluedo - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η ομάδα του Deadpool, κάνει ταινία το Cluedo

Ειδήσεις | 23-1-2018 |

Εξαιτίας του αντιήρωα της Marvel, Deadpool, o Ryan Reynolds ανεβάσει τις μετοχές του, τις δουλειές του και την φήμη του, και δικαίως αν μας ρωτάτε. Οπότε η FOX δεν θέλει να χάσει σε καμία περίπτωση κάποιον που μπορεί να φέρει λεφτά στο studio. Εξού και η πρώτη συνεργασία της εταιρείας, με την εταιρεία παραγωγής του Reynolds, Maximum Effort. O τίτλος της πρώτης συνεργασίας; Η εκ νέου μεταφορά του επιτραπέζιου, Clue, του δικού μας Cluedo.

Για όσους δεν το ξέρετε, αρχικά ντροπή σας. Μιλάμε για ένα από τα διασημότερα επιτραπέζια του κόσμου, όπου διάφοροι ντετέκτιβ πρέπει να ανακαλύψουν μέσα σε ένα σπίτι, ποιος έχει διαπράξει ένα έγκλημα, με ποιο φονικό όπλο, και σε ποιο δωμάτιο του σπιτιού. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που το επιτραπέζιο γίνεται ταινία. Η πρώτη μεταφορά ήταν το 1985 με τους Tim Curry και Madeline Kahn.

Η Universal, είχε μέχρι πριν λίγο καιρό τα δικαιώματα του τίτλου από την Hasbro, την εταιρεία του παιχνιδιού, αλλά μετά από πολλές προσπάθειες δεν κατάφεραν να βγάλουν μία ταινία στις αίθουσες. Η Hasbro πήρε πίσω τα δικαιώματα, τα έδωσε στην FOX, και τώρα είμαστε έτοιμοι.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Reynolds, με μεγάλη πιθανότητα να είναι αυτός ο πρωταγωνιστής. Για το σενάριο πάντως, έχει ήδη κλείσει τους σεναριογράφους του Deadpool, Rhett Reese και Paul Wernick.

In other news, το δεύτερο Deadpool αναμένεται, ως μάννα εξ ουρανού, στις 16 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,