Ο James Franco απαντά στις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο James Franco απαντά στις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση

Ειδήσεις | 10-1-2018 |

Ο James Franco, μετά τη νίκη του στις Χρυσές Σφαίρες, εμφανίστηκε στην εκπομπή “Late Show”. Εκεί, ο Stephen Colbert τον ρώτησε σχετικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τη βραβευσή του.

Δείτε Επίσης: O Dustin Hoffman κατηγορείται εκ νέου για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός Violet Paley κατηγόρησε τον Franco ότι προσπάθησε να την αναγκάσει να του κάνει στοματικό έρωτα ενώ επίσης αποκάλυψε ότι αυτός είχε ζητήσει από μια 17χρονή φίλη της να πάει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο όποιο διέμενε. Παράλληλα, μια άλλη ηθοποιός, η Sarah Tither-Kaplan έγραψε στο Tweeter “James Franco, θυμάσαι μερικές εβδομάδες πριν όταν μου είπες ότι το να εμφανιστώ τελείως γυμνή σε δύο ταινίες σου για 100$ τη μέρα δεν ήταν εκμετάλλευση αφού είχα υπογράψει συμβόλαιο; Time’s Up! 100% δεν είχα καμία επιλογή να αρνηθώ”. Όλο αυτό κορυφώθηκε με την ακύρωση, από πλευράς New York Times, ενός TimesTalk που είχε προγραμματιστεί με τον Franco.

Ο Franco όταν ερωτήθηκε από τον Colbert σχετικά με το πως βλέπει κινήματα όπως το #MeToo απάντησε ότι: “Αρχικά θέλω να πω ότι τα υποστηρίζω. Ήμουν χαρούμενος που νίκησα αλλά το ότι ήμουν σε αυτή την αίθουσα αυτό το βράδυ ήταν κάτι καταπληκτικό. Ήταν μια πολύ δυνατή νύχτα. Υποστηρίζω την αλλαγή”. Στη συνέχεια, όταν ο Colbert του ζήτησε να σχολιάσει τις κατηγορίες εναντίον του δήλωσε ότι: “Έμαθα ότι γράφτηκαν κάποια πράγματα στο Twitter αλλά δεν τα έχω διαβάσει”.

Δείτε Επίσης: Ο David Lynch τοποθετείται σχετικά με τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στο Hollywood

Στη συνέχεια σχολίασε ένα tweet της Ally Sheedy το οποίο στη συνέχεια διαγράφτηκε σημειώνοντας ότι “Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να έκανα στην Ally Sheedy. Περάσαμε πολύ όμορφα. Τη σέβομαι απόλυτα και δεν έχω ιδέα γιατί αντέδρασε έτσι. Στη συνέχεια κατέβασε το tweet…Δεν μπορώ να μιλήσω για λογαριασμό της. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, στη ζωή μου περηφανεύομαι ότι αναλαμβάνω τις ευθύνες των πράξεων μου. Πρέπει να το κάνω αυτό ώστε να διατηρώ την ευημερία μου. Αυτό ισχύει για όποτε έχω κάνει κάτι λάθος που πρέπει να αλλάξω. Απ’ όσο άκουσα σχετικά, αυτά τα οποία γράφτηκαν στο Twitter είναι απολύτως αναληθή αλλά στηρίζω όλους τους ανθρώπους που βγαίνουν και μιλούν καθώς για πάρα πολύ καιρό δεν είχαν φωνή. Οπότε δεν θέλω να τους αποκλείσω με κανένα τρόπο γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι καλό και το στηρίζω. Δεν μπορώ να ζήσω αν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορώ να επανορθώσω. Αν έκανα κάτι λάθος, πρέπει να το φτιάξω. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Όσον αφορά βέβαια το μεγαλύτερο ζήτημα του πως το λύνουμε όλο αυτό, πραγματικά δεν έχω απαντήσεις. Νομίζω ότι το βασικό ζήτημα όλου αυτού είναι να ακούσουμε. Εγώ είμαι εδώ για να ακούσω και να μάθω και να αλλάξω την οπτική μου όπου είναι λάθος. Είμαι τελείως πρόθυμος να το κάνω”.

Διαβάστε περισσότερα για: