Ο J.J. Abrams ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο J.J. Abrams ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά

TV, Ειδήσεις | 17-1-2018 |

Με σιγουριά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο J.J. Abrams είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς ανθρώπους της βιομηχανίας. Έτσι μετά τα “Westworld” και “Castle Rock” στα οποία συμμετέχει ως παραγωγός και παρόλο που έχει αναλάβει να γράψει και να σκηνοθετήσει το “Star Wars: Episode IX”, ο συνδημιουργός του “Lost” ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη για τη δημιουργία μιας νέας σειράς σε μια συμπαραγωγή του HBO και της Apple.

Δείτε Επίσης: Οι σειρές που ανυπομονούμε να δούμε το 2018

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας. Συγκεκριμένα, μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα η μητέρα της οικογένειας καταλήγει σε κώμα. Για να τη βοηθήσει η κόρη της αρχίζει να κάνει διάφορα πειράματα που την μεταφέρουν, μαζί με τον πατέρα της, σε ένα παράξενο μέρος όπου καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα φριχτό αντίπαλο.

Δείτε Επίσης: Ο George Clooney επιστρέφει στη μικρή οθόνη

Παρόλο που δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις, το The Hollywood Reporter επιβεβαιώνει ότι ο Abrams έχει ήδη έτοιμο το πιλοτικό επεισόδιο ενώ το TVLine αναφέρει πως η σειρά θα ονομάζεται “Demimonde”.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο project του J.J. Abrams

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,