Ο Alec Baldwin υπερασπίζεται τον Woody Allen - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Alec Baldwin υπερασπίζεται τον Woody Allen

Ειδήσεις | 17-1-2018 |

Ο Woody Allen το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών πρώην συνεργατών του λόγω των δημόσιων κατηγοριών που έχει δεχθεί από την Dylan Farrow. Συγκεκριμένα οι Greta Gerwig, Ellen Page, Griffin Newman και David Krumholtz δήλωσαν ότι έχουν μετανιώσει που δούλεψαν μαζί του ενώ οι Rebecca Hall και Timothée Chalamet, που συμμετέχουν στη νέα ταινία του 82χρονου σκηνοθέτη με τίτλο “A Rainy Day in New York”, δεσμεύτηκαν ότι θα δωρίσουν τις αμοιβές τους στο κίνημα “Time’s Up”.

Δείτε Επίσης: O Timothee Chalamet δωρίζει την αμοιβή του από την ταινία του Woody Allen

Δείτε Επίσης: Η Rebecca Hall είναι η επόμενη ηθοποιός που δεν θέλει να (ξανά)δουλέψει με τον Woody Allen

Βέβαια, δεν αισθάνονται όλοι οι πρώην συνεργάτες του Woody Allen έτσι. Ο Alec Baldwin, ο οποίος συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη στις ταινίες “Blue Jasmine” και “To Rome With Love”, έσπευσε να υπερασπιστεί τον δημιουργό θυμίζοντας σε όσους τον κατηγορούν ότι ο Allen έχει στο παρελθόν γίνει αντικείμενο έρευνας κι έχει αθωωθεί καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εις βάρος του.

Δείτε Επίσης: Η Kate Winslet υποστηρίζει την επιλογή της να δουλέψει με τον Woody Allen παρά τις κατηγορίες

Συγκεκριμένα, ο Balwin έγραψε στο Twitter: “Ο Woody Allen διερευνήθηκε εκτενώς από εκπροσώπους 2 πολιτειών και δεν προέκυψαν στοιχεία ώστε να κατηγορηθεί για κάτι. Η γενική απαξίωση του Allen και του έργου του αδιαμφισβήτητα κρύβει σκοπιμότητες. Μα είναι άδικη και λυπηρή για μένα. Έχω δουλέψει τρεις φορές μαζί του και είναι ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της καριέρας μου”. Και συνέχισε γράφοντας: “Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει διερευνηθεί εις βάθος και κατέληξε στο…τίποτα. Τι χρειάζεται να συμβεί ώστε τουλάχιστον να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ότι είναι αθώος;”.

Διαβάστε περισσότερα για: ,