Η Meryl Streep στη δεύτερη σεζόν του "Big Little Lies" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Meryl Streep στη δεύτερη σεζόν του “Big Little Lies”

TV, Ειδήσεις | 25-1-2018 |

Το Big Little Lies του HBO, φαίνεται πως θέλει να ανεβάσει κι άλλον τον πήχη.

Η Reese Witherspoon και η Nicole Kidman, θα έχουν καλή παρέα, καθώς στην επόμενη σεζόν θα δούμε την Meryl Streep.

Η Streep θα ενσαρκώσει την Mary Louise Wright, την μητέρα του βίαιου Perry Wright (Alexander Skarsgard), τον οποίο (spoiler alert!) είδαμε να πεθαίνει στο τέλος της πρώτης σεζόν. Ασχέτως αν είχε πεθάνει από την αρχή. God Bless flashbacks. Βέβαια ο Skarsgard θα επιστρέψει, με κάποιον τρόπο και στον δεύτερο κύκλο.

Η Mary Louise Wright περιγράφεται σαν μία γυναίκα που ενδιαφέρεται πολύ για την καλή ανατροφή των εγγονών της, ειδικά τώρα που πέθανε ο πατέρας τους. Η άφιξή της στο Monterey θα φέρει αναστάτωση, καθώς έρχεται αναζητώντας απαντήσεις. Η Streep επιστρέφει στο HBO μετά το βραβευμένο “Angels in America”.

To Big Little Lies έχει ήδη κερδίσει 8 Emmy και 4 Χρυσές Σφαίρες, πράγμα που οδήγησε το δίκτυο στην δημιουργία της συνέχειας. Σε αντίθεση πάντως με τον πρώτο κύκλο, ο οποίος ήταν βασισμένος στο βιβλίο της Liane Μoriarty, o δεύτερος θα έχει πρωτότυπο σενάριο. Θα αποτελείται από 7 επεισόδια, σε σενάριο του David E. Kelley, και σκηνοθεσία της Andrea Arnold, η οποία αντικαθιστά στη θέση αυτή τον Jean-Marc Vallée.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,