Κινδυνεύει να μην βρει διανομή η επόμενη ταινία του Woody Allen; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κινδυνεύει να μην βρει διανομή η επόμενη ταινία του Woody Allen;

Ειδήσεις | 29-1-2018 |

Ο Woody Allen έχει μπει το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο πολλών πρώην συνεργατών του μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι Timothée Chalamet και Selena Gomez που πρωταγωνιστούν στην επόμενη ταινία του με τίτλο “A Rainy Day in New York”. Όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, υπάρχει πιθανότητα η ταινία να μην βρει ποτέ τον δρόμο της στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σύμφωνα μάλιστα με το το Page Six, η ταινία κινδυνεύει είτε να μην κυκλοφορήσει ποτέ, είτε να κυκλοφορήσει από την Amazon χωρίς όπως να περάσει πρώτα από τις κινηματογραφικές αίθουσες. Αφορμή φυσικά για αυτό είναι οι δηλώσεις της Dylan Farrow εναντίον του Woody Allen τον οποίο κατηγορεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 7 ετών. Και παρόλο που δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο στην υπόθεση τα τελευταία 25 χρόνια, η Farrow επανέφερε πρόσφατα το ζήτημα ζητώντας από πολλούς ηθοποιούς να αποκηρύξουν τη σχέση τους και τη συνεργασία τους με τον 82χρονό σκηνοθέτη.

Μεταξύ αυτών που δήλωσαν ότι έχουν μετανιώσει που συνεργάστηκαν με τον Woody Allen συναντάμε τους Greta Gerwig, Ellen Page, Griffin Newman, Colin Firth και David Krumholtz ενώ, προς το παρόν, μόνο ο Alec Baldwin τον έχει υπερασπιστεί δημόσια.

Δείτε Επίσης- Woody Allen: “Δεν βίασα ποτέ την κόρη μου! Έχει αποδειχτεί 25 χρόνια πριν”

Τι μέλλει γενέσθαι τελικά με το “A Rainy Day in New York” θα το μάθουμε μέσα στο επόμενο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα για: