Και η Helen Mirren, στο HBO - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και η Helen Mirren, στο HBO

TV, Ειδήσεις | 25-1-2018 |

Πιστεύουμε πλέον με βεβαιότητα ότι το HBO προσπαθεί να μας αποπροσανατολίσει από το το γεγονός ότι το “Game Of Thrones”, θα έρθει το 2019. Και αυτό γιατί ώρες μετά την ανακοίνωση του ότι η Meryl Streep επιστρέφει στο δίκτυο για χάρη του “Big Little Lies”, το δίκτυο μας γνωστοποίησε ότι θα φιλοξενήσει και την Helen Mirren.

To HBO θα συνεργαστεί με το ευρωπαϊκό δίκτυο Sky, για μία μίνι σειρά 4 επεισοδίων με τίτλο “Catherine the Great”.

Η σειρά, της οποίας η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στον χρόνο, θα έχει ως πρωταγωνίστρια την Mirren στον ρόλο της Αικατερίνης Β’ της Ρωσίας, με το σενάριο να επικεντρώνεται στην αυλή της ισχυρότερης αυτοκράτειρας της ιστορίας, και θα ακολουθεί την Αικατερίνη στο τέλος της κυριαρχίας της και στην σχέση της με τον Grigory Potemkin.

Το σενάριο ανήκει στον Nigel Williams, ο οποίο συνεργάζεται ξανά με Mirren και HBO, μετά την σειρά του 2005, “Elizabeth I.” Ο Philip Martin, θα σκηνοθετήσει. Και αυτός έχει συνεργαστεί με την Mirren, στο βραβευμένο με Emmy, “Prime Suspect.”

Η Mirren δήλωσε σχετικά: “Είμαι ενθουσιασμένη με την δυνατότητα να ενσαρκώσω μία γυναίκα της ιστορίας, η οποία άρπαξε και χρησιμοποίησε εξουσία. Έγραψε από την αρχή τους κανόνες της διακυβέρνησης από γυναίκα, και πέτυχε τόσο ώστε ο χαρακτηρισμός, ‘Μεγάλη’, είναι πια στο όνομά της. Είμαι ευγνώμον να έχω τα HBO και Sky, σαν συνεργάτες. Δεν υπάρχουν άλλα τηλεοπτικά δίκτυα που να υποστηρίζουν περισσότερο την απαραίτητη κατανόηση για τέτοιου είδους εγχειρήματα.” 

Είναι η τρίτη συνεργασία των δικτύων μετά τα “Chernobyl”, και “Gangs of London.”

Διαβάστε περισσότερα για: , ,