Η Kate Winslet παίρνει θέση και καταγγέλλει τη βιομηχανία του Hollywood - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Kate Winslet παίρνει θέση και καταγγέλλει τη βιομηχανία του Hollywood

Ειδήσεις | 29-1-2018 |

Η Kate Winslet ένωσε τη φωνή της με αυτές πολλών άλλων ηθοποιών του Hollywood αποκαλύπτοντας ότι έχει μετανιώσει για ορισμένες επιλογές της και για κάποιες συνεργασίες που έχει κάνει στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποιους αναφέρεται.

Συγκεκριμένα, μετά την πρόσφατη βράβευση της στο Λονδίνο δήλωσε ότι “Υπάρχουν σκηνοθέτες, παραγωγοί και άλλοι άντρες με εξουσία οι οποίοι εδώ και δεκαετίες βραβεύονται και χειροκροτούνται από τη βιομηχανία αλλά και από τους θεατές. Και πράγματι πολλοί ηθοποιοί έχτισαν την καριέρα τους πάνω στη συνεργασίας τους μαζί τους. Το μήνυμα που είχαμε λάβει εδώ και χρόνια ήταν ότι ήταν η μεγαλύτερη τιμή για εμάς να πάρουμε ένα ρόλο σε κάποια ταινία τους. Καθώς όμως, την προηγούμενη εβδομάδα, γυναίκες από όλο τον κόσμο διαδήλωσαν κι ενώθηκαν για να καταγγείλουν την καταπίεση, την παρενόχληση και τη βία, συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να σταθώ εδώ σήμερα και να μην μιλήσω για την πικρία που νοιώθω και για το πόσο έχω μετανιώσει για τις κακές επιλογές που πήρα και συνεργάστηκα με ανθρώπους που εύχομαι να μην το είχα κάνει. Πλέον μου είναι σαφές ότι με το να μην πω τίποτα μπορεί κι εγώ να βοηθάω στη συνέχιση μιας βασανιστικής κατάστασης εναντίον πολλών θαρραλέων γυναικών και αντρών”.

Η Winstlet είχε συνεργαστεί με τον Harvey Weinstein στις ταινίες “Heavenly Creatures” και “The Reader” για το οποίο μάλιστα κέρδισε και το Oscar Α΄ Γυναικείου Ρόλου.

Διαβάστε περισσότερα για: ,