Η Isabelle Huppert μιλάει για το #MeToo και τη συνεργασία της με τον Haneke - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Isabelle Huppert μιλάει για το #MeToo και τη συνεργασία της με τον Haneke

Ειδήσεις | 24-1-2018 |

Η Isabelle Huppert βρέθηκε στο Παρίσι για την προώθηση της ταινίας “Happy End” του Michael Haneke. Εκεί, η Huppert μίλησε στο The Hollywood Reporter για τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη καθώς και για το κίνημα #MeToo.

Η 64χρονη ηθοποιός, η οποία παραβρέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες φορώντας μαύρα υποστηρίζοντας το κίνημα “Time’s Up”, όταν ερωτήθηκε σχετικά με την πρόσφατη επιστολή που υπέγραψαν 100 γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της Catherine Deneuve, στην οποία κατέκριναν τις μεθόδους αυτών των κινημάτων καθώς και σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της Brigitte Bardot, απάντησε ότι: “Το γεγονός ότι εδώ στη Γαλλία έχουμε διαφορετικές απόψεις δεν σημαίνει ότι δεν στεκόμαστε αλληλέγγυες με αυτά τα κινήματα. Αλλά είναι σημαντικό να ακουστούν όλες οι φωνές ώστε να μην υπάρχει υπερβολικός ζήλος από καμία πλευρά. Φυσικά και είναι σπουδαίο αυτό που συμβαίνει καθώς δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουν γυναίκες οι οποίες μέχρι πριν δεν είχαν φωνή. Αυτό όμως που είναι σημαντικό είναι να μην περιοριστεί το κίνημα μόνο στη βιομηχανία του θεάματος αλλά να διευρυνθεί σε όλους τους κλάδους και να αγγίξει γυναίκες από όλα τα επαγγέλματα και όλες τις τάξεις”.

H Huppert μίλησε επίσης για τη συνεργασία της με τον Michael Haneke αποκαλύπτοντας ότι, παρόλο που ο σκηνοθέτης είναι πολύ αυστηρός όσον αφορά το πως θα είναι όλα στημένα στις ταινίες του, πάντα υπάρχει χώρος για αυτοσχεδιασμό αν και η ίδια ως ηθοποιός σπάνια αλλάζει κάτι στους διαλόγους.

Διαβάστε περισσότερα για: